Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen

Ministar Željko Jovanović u novljanskom Crvenom križu

jovanović (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/4
11.05.2013.
u 21:04

Ministar Željko Jovanović posjetio Crveni križ Novog Vinodolskog i njegovu likovnu radionicu

 - Stvarno to super radite, ja ne bih znao tako, kazao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović polaznicima Likovne radionice Kameleoni koja pod geslom Kulturom protiv droge već 13 godina djeluje pri društvu Crvenog križa Novog Vinodolskog. Nakon što mu je ravnateljica društva Vesna Đujić priopćila i da su svi aktivisti Crvenog križa dometnuo je \"Svaka čast, ne samo što ste umjetnici nego i svi znate pružiti prvu pomoć\".

Budući da su pri kraju osnovnoškolskog obrazovanja, članove Kameleona ministar je upitao znaju li u koje će se srednje škole upisati, te stignu li se baviti i kojim sportom. A da sve ne prođe u ozračju ministar pita, drugi mu odgovaraju pobrinuo se jedan član likovne radionice. Ministra je upitao je li mu adresa u Rijeci u određenoj ulici i kada je dobio potvrdan odgovor rekao mu je kako su nekad bili susjedi.

Inače, u dosadašnjih 13 godina djelovanja likovnom je radionicom prošlo više od 200 djece, učenika OŠ Ivana Mažuranića. Njen je cilj ostvariti druženje djece razvijanjem njihove kreativnosti i kako bi što manje vremena provodila na ulici. Pod stručnim nadzorom rade sa svim likovnim materijalima i u gotovo svim tehnikama, a ministru Jovanoviću pokazali su kako su i koliko savladali rad s keramikom.

>>\'Ministre, već smo uložili 100 milijuna u pripremu novih knjiga\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije