Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ministar zdravstva prva žrtva koronavirusa u Hrvatskoj

Nije li apsurdno da nakon što ministar zdravstva preživi dva pokušaja opoziva u Saboru na koncu padne zbog šlampavo ispunjene imovinske kartice? I to nakon što je već troje ministara u nizu palo zbog slične glupostii?!?

Komentari 3

BA
bartol123
10:31 31.01.2020.

Naslov odličan,hahah!

VL
ŹI
ŹIVAC
08:18 31.01.2020.

Odakle mnogima nekretnine i pokretnine, ušteđevine za koji nema pokriča u legalnim primanjima. Jasno kao dan i jasno da nitko, niti HDZ niti SDP, niti brojni drugi pa i obični građani nisu za oporezivanje imovine več dohodka! Time se oporezuju samo prihodi koji se gotovo moraju prijaviti - plaće u brojnim firmama, ali se tjera brojne na smanjenje legalnih plaća i nepirjavljvanje imovine koja se onda sumnjivo i oporezuje. To je pitanje rada i načina i učinkovitosti i katastra i zemišljih knjiga i porezne uprave.

VL
IG
Igggy
08:06 31.01.2020.

Odakle ministru sve te nekretnine i zašto ih je tajio, to se ne pitaš?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.