Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'žao mi je'

Ministar Varga rekao 'Volimo da su sestre u pripijenom' pa se ispričao

Varga
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.02.2015.
u 22:47

- Žao mi je ako sam bilo koga tom izjavom na bilo koji način uvrijedio, to mi nikako nije bila namjera- priopćio je kasnije Varga

Ministar zdravlja Siniša Varga u petak je na dodjeli nagrada Udruge hrvatskih pacijenata dodjeljujući nagradu najsestri te odijevajući joj sestrinsku kutu izjavio ''volimo da su sestre u pripijenom'', javlja HRT.

Varga se kasnije oglasio priopćenjem u kojem je naveo da je njegova izjava bila neprimjerena, zbog čega iskreno žali.

- Žao mi je ako sam bilo koga tom izjavom na bilo koji način uvrijedio, to mi nikako nije bila namjera. Za žensko-mušku ravnopravnost zalažem se u svakodnevnom radu, kao medicinar, kao i u privatnom životu. Nastavit ću se zalagati za ravnopravnost žena i muškaraca- dodao je Varga u priopćenju.

Podsjetimo, najboljom liječnicom u 2014. godini Udruga hrvatskih pacijenata proglasila je dr. Željku Perić, obiteljsku liječnicu iz Zdenaca, a najboljom medicinskom sestrom Šteficu Bagarić iz Klinike za psihijatriju Vrapče.

>> Željka Perić najliječnica, Štefica Bagarić najsestra

Komentara 52

TR
trakius
23:45 06.02.2015.

To su stvarno riječi primjerene jednom ministru. Ali valjda sve njegove radnje i izjave idu prema visini IQ. Jednog dana kada nam uruši kompletan zdravstveni sustav,vjerojatno će opet reći:žao mi je,ali nisam ja kriv,bio sam na skijanju sa medicinskom sestrom u pripijenom kombinezonu. Kolika količina samodopadnosti i prepotencije kod samo jednog čovjeka.sačuvaj nas Bože takvih. Al neće ni to dugo .

DA
Djeca_Arbata
23:39 06.02.2015.

Varga srami se...izgleda da si zdrav i potentan...nisi ležao bespomočan u bolnici...zdrav si...medicinske sestre doživljavaš kao seksualni predmet...srami se...koliko je zla naneseno obiteljima gdje su žene zdravstveni radnici upravo zbog ovakve malograđanštine...koliko nasilja...tučnjava...rastava...srami se...nedozreli čovječe...

DU
Deleted user
23:28 06.02.2015.

Varga, dosta je ispričavanja. Netko sa tako lošim procjenama ne bi trebao biti na tako odgovornoj piziciji. Svaki dan, nova blamaža...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije