Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Tomislav Tolušić u Čakovcu
Povratak na članak

'U pola godine Hrvatska je iz EU povukla koliko i cijele prošle'

Cijelu 2015. godinu Hrvatska je povukla 545 milijuna eura iz EU fondova

Komentari 14

SW
swimm
14:34 29.06.2016.

a tko ti je biseru sve pripremio da bi ti mogao povuci lovu ha? hoces reci da si ti u ovih par mjeseci nesto radio ,poslao zahtjev,dobio odgovor i lovu....e sto lažeš,tipicno hadezeovski

VL
OG
Oger
14:28 29.06.2016.

Tolusic - mislis da smo svi tako blesavi kao tvoji glasaci?? U pola godine povukli vise nego cijele prosle??!!! A tko je napravio projekte? Ili hoces reci da ste u roku odmah napravili projekte i u jos brzem roku -- odmah- bez pitanja i kontrole je EU sredstva stavila na raspolaganje?..To me podsjeca na tvoje samohvale na webu.

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
16:46 29.06.2016.

sama priprema projekata traje po nekoliko mjeseci,pa provjera u eu traje nekoliko mjeseci prije nego što se eu odluči dati na raspolaganje sredstva,znači sve što se povuklo u prvoj polovici 2016 je rezultat nekog tko je to radio još u 2015 a tad hdz još nije bio na vlast.no,od hdz-ovca drugo nije ni za očekivati nego da obmanjuje javnost.

VL
DU
Deleted user
17:23 29.06.2016.

Povukla... za što? Pa znate da se sve vraća ako se ne potroši na projekat za što je odobreno. Porezni obveznici vraćaju novac ako se podijeli među ... HDZovcima..

VL
CI
cinbenik
17:08 29.06.2016.

Super,takvu sposobnost nepoznaje svijet,sigurno ce vas traziti Ameri,Kanadjani ,Seiza......da vas zamole da i njih soasite....Za tako kratko vrijeme osmisliti projekte i dokumentacijz mogu samo lazni domoljubi okupljeni iko HDZe zla,da se kite tudjim perjem....Doduse vasi omadjijani ce povjerovati u te spisobnosti kao i uvjek.....No kako niste uspjeli zabraniti partizane i Tita proglasiti zlocincem,a samo zbog toga su glasali za vas....Ma ja niste to stigli radi ovog,pa cete odmah ako budete poslije....E boze dragi....

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:11 29.06.2016.

vuci samo vuci piju li vam vuci s izvora vodu

VL
DU
Deleted user
16:07 29.06.2016.

Odlicno.Mi cemo bit zadnji kada cemo izaci iz te EU a posto fino zaradjujemo mozda i nikad,tko jos od nas zeli izic iz te EU....

VL
DU
Deleted user
15:25 29.06.2016.

Eto odgovora partijskoj vladi zma na objede kako ova vlada nije napravila ništa

VL
TO
tolitol
15:32 29.06.2016.

Bivši pripremili projekte? A projekte su pripremali četiri godine u kojima se povlačilo ni 30 posto mogućih sredstava? Kakvih li gluposti! Hrvatska je svake godine od kada je ušla u EU gubila oko milijardu eura dostupnih sredstava! I to ide samo na dušu bivšima kojima je, iz čisto političkih razloga, trebalo nekoliko godina da se vrate projektu Pelješkog mosta kojeg su onako suludo odbacili. A da ne i govorim o rijetkim sitnim projektima koje su aljkavo pokušali odraditi kao što je pruga Dugo Selo - Križevci. I sad bi netko trebao povjerovati da nakon takve nesposobnosti su baš sve napravili da bi u 2016. udvostručili povlačenje iz eu fondova.

VL
Avatar Cinco
Cinco
14:24 29.06.2016.

I ovakva nestabilna vlada je bar duplo bolja od SDPove, tj. vlade ludog Zoke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.