Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAN SASTANAK

Ministar Tolušić dogovorio odlazak cijele uprave Hrvatskih šuma: 'Nemam namjeru isplatiti otpreminine i bonuse'

Tomislav Tolušić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
17.11.2016.
u 11:58

Po ugovoru predsjednik uprave Ivan Pavelić i članovi Marija Vekić i Ivan Ištok imaju pravo na otkazni rok od tri mjeseca, odnosno do odabira nove Uprave

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić održao je sastanak s upravom Hrvatskih šuma, predsjednikom Ivanom Pavelićem i članovima Marijom Vekić i Ivanom Ištokom.

Odlukom Vlade RH od 3. studenoga ministar Tolušić imenovan je jedinim predstavnikom države u skupštini Hrvatskih šuma. S obzirom na afere vezane uz poslovanje Hrvatskih šuma o kojima su proteklih mjeseci izvješćivali hrvatski mediji, poziv ministra Upravi društva da ga izravno izvijeste o poslovanju i aktualnim zbivanjima potpuno je očekivan.

Tom je prigodom postignut dogovor temeljem kojega je donesena i odluka o sporazumnom prestanku radnog odnosa svih sadašnjih članova Uprave. Po ugovoru, predsjednik uprave Ivan Pavelić i članovi Marija Vekić i Ivan Ištok imaju pravo na otkazni rok od tri mjeseca, odnosno do odabira nove uprave.

Uz dogovor o sporazumnom raskidu ugovora o radu ministar Tolušić izvijestio je sva tri člana uprave kako nema namjeru isplatiti ni otpremnine ni višemilijunske bonuse.

>> Ivan Pavelić: Ne odričem se bonusa od 2,3 milijuna kuna, a ugovor je poslovna tajna

Komentara 58

Avatar tabasko
tabasko
12:24 17.11.2016.

Idemo dalje ministre sav pošteni Hrvatski narod je uz tebe.

IN
Indijaner
12:14 17.11.2016.

Pametna odluka pitanje je samo hoče li i sud tako presuditi pošto če ova bagra iči s tužbama zbog otpremnina !!!!!!

DU
Deleted user
12:08 17.11.2016.

Konačno da netko počne čistiti nesposobne uhljebe. Nadajmo se da neće biti kao ono "sjaši Murta da uzjaši Kurta".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije