Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada u bolnici

Ministar Ranko Ostojić završio u bolnici, operiran na Rebru

'29.12.2011., Zagreb - Prva sjednica Vlade pod vodstvom premijera Zorana Milanovica.Ranko Ostojic  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Petar Glebov/Pixsell
Autori: Luka Capar, Sonja Hoffman
30.03.2012.
u 07:55

Nakon Zlatka Komadine i Nevena Mimice hospitaliziran je i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić

Još jedan od ministara iz vlade Zorana Milanovića završio je u bolnici. Nakon Zlatka Komadine i Nevena Mimice hospitaliziran je i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je to objavio i na svom Facebook-profilu.

"Sinoć su me operirali na Rebru... sam sam kriv.... odgađati odlazak doktoru radi obveza, a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka... najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice.... sve u svemu prošlo je dobro, brzo sam nazad.... a mojim omiljenim novinarima doći će službeno Vladino priopćenje pa molim da točno prepišu da ne nađu nešto rasističko....", poručio je ministar Ranko Ostojić.

Kako je potvrdila Vlada RH, ministar Ostojić operirao je apsces na glutealnoj regiji (gnojna upala na stražnjici).

Osjeća se dobro, a o njemu se brinu liječnici na odjelu kirurgije KBC-a Zagreb. Tamo će ostati barem tjedan dana kako bi primao jaku antibiotsku terapiju.

Naime, riječ je, objašnjavaju liječnici, o apscesu koji se razvija najčešće od korijena dlake, a ne liječi li se na vrijeme, gnoj koji se stvara u njegovoj kapsuli može prijeći u tkivo mišića pa su poznati slučajevi ljudi koji su zapustivši bolest izgubili i nogu. Bolest se liječi tako da se proreže kapsula apscesa, iz nje izdrenira gnoj, a potom pije antibiotike. U 80 posto slučajeva "napada" muškarce, a u 20 žene.

Komentara 84

Avatar puky
puky
14:32 30.03.2012.

\"operisan na rebru\" ... tako bi srbijanci kazali da je stvarno imao zahvata na rebru a ne na stražnjici ... strava ...

TT
The Terminator the Khmer Rouge
08:16 30.03.2012.

- Dali će čovječanstvo preživjeti takav gubitak ?

SS
sseka
12:30 30.03.2012.

rekle bi moje cure iz računovodstva da ministri imaju slab zicflajš! no čini mi se da se ovi baš i nisu vrući hladne vode napili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije