Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filipović traži ljude

Ministar objavio oglas za posao, traži savjetnika za strategiju i medije, sklapa novi tim

11.07.2022.
u 13:52

Oglas je zainteresiranima na raspolaganju do srijede, a uz popunjen obrazac za prijavu dužni su dostaviti i životopis, motivacijsko pismo te dokaze o završenom školovanju, državljanstvu i dosadašnjem radnom stažu te eventualni dokaz o pravu na prednost pri zapošljavanju (branitelji, pripadnici nacionalnih manjina i sl).

Komentara 9

Avatar Gen_Kameni
Gen_Kameni
14:36 11.07.2022.

Boga mi izgaram od želje da vidim šta ovaj lik može složiti!!!!! Možda PUZLE na kojima piše 3-12 godine ili????

KI
kiselovrhnje
15:12 11.07.2022.

Je li moguce da je ovaj ministar gospodarstva u trenutnoj energetskoj krizi i jos tezim nadolazecim vremenima, okrecem se oko sebe gledam je li mi skrivena kamera iza leda

Avatar antikomunist6
antikomunist6
14:23 11.07.2022.

Valjda ce taj novi savjetnik javnosti i dostaviti sve tocne podatke o tome tko su vlasnici medija u Hrvatskoj. Za neke se zna, neki pak to skrivaju kao zmija noge. Takvog savjetnika treba i ministar i hrvatska jasnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?