Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelji zadovoljni
Povratak na članak

Ministar Medved sastao se s udrugama veterana, ratnih invalida i specijalne policije

Udruge su iskazale zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom i načinom rada te su uvjerene da će se nastavkom takvog pristupa doći do zajedničkih rješenja kako bi se vratilo dostojanstvo hrvatskim braniteljima, pravna sigurnost i povjerenje u institucije

Komentari 8

Avatar Dorian Gray
Dorian Gray
21:52 01.04.2016.

Ima li ADZ na lageru kojega slona ?? :)

VL
LI
linalena
22:12 01.04.2016.

Postojeći zakon o razdvajanju mirovina je dobar. Koliko je tko imao staža, toliko dobiva od HZMO. Tu bi staž trebao biti uvećan za sudjelovanje u ratu. Invalidnine izjednačiti s civilnima, jer paraplegičar koji je stradao u ratu ima iste potrebe kao i onaj koji je stradao u miru. Djeci svakako pomoći dok se školuju kao i djeci umrlih civila. Udovicama treba dati obiteljsku mirovinu, kao i civilnima. Prednost im treba dati u liječenju, toplicama, klimatskom, sistematskim pregledima, ortopedskim pomagalima itd. Svakako pročešljati popis pola milijuna branitelja i izbaciti čistačice, šalterske radnike, kuharice, tipkačice i sve ostale koji bojišnice nisu vidjeli. To se odnosi jasno, na MUP i MORH.

VL
Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
23:48 01.04.2016.

Tko plaća sve te udruge?Svaki vod,svake bojne,svake brigade ima udrugu.Uostalom branitelji smo bili a sad smo vjerovatno veterani.Kak to da Ja nisam u nijednoj udruzi ?Zato jer nemam vremena moram delat za kikiriki.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:57 01.04.2016.

a 60 milijuna?

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:52 02.04.2016.

Kakve udruge, koji istaknuti pojedinci... ukinite to ministarstvo i omogućite ljudima da rade i zarade pa će biti zadovoljniji...

VL
KS
krao_sam
09:23 02.04.2016.

imamo ministra. sad ce sve biti super. 7-8% godisnje povecanje penzija i bit ce nam dosta..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.