Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema zatvaranja ureda
Povratak na članak

Ministar Marić u Washingtonu: Od poreznog Uskoka očekujem jačanje aktivnosti

Kako je rekao, njegov je osnovni cilj i zadatak da sve službe Ministarstva, ne samo sektor za otkrivanje poreznih prijevara, već i porezna i carinska uprava, financijski inspektorat i ured za sprječavanje pranja novca, rade svoj posao u aktualnim vremenima punim izazova – od poreznih prijevara i utaja putem off-shore kompanija, raznih upada u sigurnosne sustave, krađe identiteta i slično – te da moraju biti kadre na to odgovoriti.

Komentari 5

Avatar anlaser
anlaser
20:03 16.04.2016.

Kod nas ništa nije efikasno.Osim kriminalaca.I policije kad lovi stare babe.Prestanite mudrovat nesposobni političari.Svim poreznim dužnicima izvolite odmah naplatiti sve dugove i to bi trebao biti prvi i osnovni posao porezne uprave.Drugi bi bio podijeliti otkaze svim djelatnicima koji su skrivali predmete po ladicama za sitne ili krupne novce do zastare i svima koji su omogućili ovakvo gomilanje duga prema državi. Nesposobnost (ili potkupljenost) koju pokazujete prateći tokove novca je zadivljujuća.

VL
KM
Kolinda Mamić
20:27 16.04.2016.

Znači opet šamar vladi,amer rekao da ne diraju porezni Uskok

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
20:19 16.04.2016.

to smo se naslušali 90tih od tuđmana & co. oni očekuju, bore se, evo samo što nisu, imaju plan, sve je spremno, samo što nije, postoji ovo , postoji ono, svaki tren, evo ide samo što nije...

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
22:28 16.04.2016.

To zaduživanje je napisano u programu instituta u Prnjavoru ili Muchenu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.