'Dugoročni nam je cilj da hrvatski restorani uđu u crveni Michelinov vodič'
Ministar turizma Darko Lorencin u Francuskoj je razgovarao s predstavnicima francuskih institucija i tvrtki o razvoju turizma u Hrvatskoj te o dosadašnjoj suradnji dviju zemalja i mogućim investicijama
Komentari 4
BA
I on ga sanja,da bi usli u Michelinov vodic moraju biti vrhunski restorani vrhunski kuhari i kuhinja, a ne samo vrhunska vina..
Darko, ne olakšavaj posao kititeljima tuđim perjem. :)
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Da, da i trnovit...