Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križ u ustanovama
Povratak na članak

Ministar Kuščević: U uredu imam raspelo

U Velikoj Britaniji otkaz moguć ako zaposlenik ističe vjerske simbole, Europski sud za ljudska prava srušio zabranu križa u školama u Italiji

Komentari 12

FN
Fr@njo
10:19 27.03.2019.

tocno zbori Kuscevic, u Hrvatskoj kriz nebi nikog trebao vrijedjati, ali on , on osobno bi se trebao sramiti da sjedi ispod kriza.

VL
DU
Deleted user
11:00 27.03.2019.

Vjerujem da u uredu ima raspelo ali mislim da nema u srcu.Očito da mu raspelo služi za pokazivanje i alibi.

VL
MK
mkralj
12:09 27.03.2019.

Ovakvi kao on razapinju Krista ponovo i ponovo

VL
KO
komar64
11:35 27.03.2019.

Kuščević i križ kao Bandić i doktorat.

VL
AE
Aedes2017
16:16 27.03.2019.

Isus Krist mučenik,da može, sišao bi sa križa ovog plagijatora Njegovog nauka ! Koji su farizeji ova hdezenjarska gamad !!!

VL
HC
hrvoje.cop
15:18 27.03.2019.

Kad ti je ćaća bia milicioner - i to rigidni - moraš uvi(je)k imat raspelo sa sobom, uostalom, lako ga je sutra zaminitt ponovo zvizdom ili Titom ...

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
15:11 27.03.2019.

lovro nekako nalikuje na bilježnika mišocija iz šenoine branke,,Bilježnik Mišoci smatra se "bogom" općine, pa veli da cijelo Jalševo u svojoj šaki drži. Malo ga je vidjet u općinskom uredu. To mu se čini suvišnim, kako ljudi vele. Ponajviše ureduje u manjoj krčmi, koju Židov drži. Ondje obavlja i svoje fiškalske poslove, odbijajuć smrdljive dimove iz svoje zemljene lule, pijući pred podne šljivovicu, po podne vino i psujući "glupoj seljačkoj marvi" sve svece. Sve je tu uređeno. Onamo dolaze u goste katkad i novinari i saborski zastupnici. . "Tu živinu valja hraniti finom krmom", veli vrijedni bilježnik, pa tu bome teče i šampanjac. Zato ne ima u novinah prigovora niti u saboru interpelacije proti vrijednomu bilježniku jalševačkomu.Debeo je kao da je žirom pitan.na nabuhlom licu ima malo bradice, ali je osuto crvenimi pjegami, žute oči gleđu prezirno u svijet, šiljasta glava sa tupim nosom ni da bi se makla na debelu vratu. Obuci toga čovjeka u zamrljan bekeš, natuci mu mastan šešir, daj mu prostu lulu s dugim kamišem, i evo ti "viteza od birse".čovjek vičan krstiti svaki predmet pravim imenom, pomislit će, stupiv u taj posvećeni prostor javne uprave, da tu ne boravi kršten stvor, već kakov jedno- ili dvokopitnjak.Silni "vitez de birsa" primio me je u tom posvećenom prostoru, gdje me malne udavi strašna duha duhana, pun veličja gotovo kao kakav ministar, tj. dakako nešto prostije.Šešira dakako ne skinu preda mnom, već ga navuče još jače na pijani svoj nos.

VL
PA
pofuk_alo
11:12 27.03.2019.

U uredu raspelo, u ladici vibrator, u novčaniku iskaznica udbe, u džepu kokarda, na stolu priručnik o tome kako pokrasti potpise i onemogućiti referendum.

VL
Avatar Grunf
Grunf
12:07 27.03.2019.

uvest u zakon da svi moraju imati istetoviran križ veličine barem 10x17 cm

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.