Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar kulture

Zlatko Hasanbegović sastao se s predsjednikom Svjetske organizacije Roma

hasanbegović
Foto: Ministarstvo kulture
1/2
12.04.2016.
u 18:45

Dedić je upoznao ministra s radom udruge i problemima s kojima se susreće romska zajednica u Republici Hrvatskoj

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s predsjednikom Svjetske organizacije Roma u borbi protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva Teufikom Dedićem Totijem, priopćeno je iz Ministarstva kulture.

 Dedić je upoznao ministra s radom udruge i problemima s kojima se susreće romska zajednica u Republici Hrvatskoj.

 Ministar Hasanbegović u razgovoru je istaknuo trajnu obvezu hrvatske države u iskazivanju pijeteta prema romskim žrtvama stradalima u jasenovačkom logoru te je pozvao gospodina Dedića na jasenovačku komemoraciju, 22. travnja.

 Predsjednik Svjetske organizacije Roma protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva najavio je svoj dolazak na komemoraciju i ministru kulture uručio prigodnu Romovnicu, dodaje se u priopćenju.

>> Kajtazi i Savez Roma u RH Kali Sara ipak idu na službenu komemoraciju u Jasenovac 22. travnja

Komentara 32

SA
samsungggg
19:20 12.04.2016.

Zlatan "Zlatko" Hasanbegović je ponos svih Hrvata...muslimanske ili katoličke vjere...on je jednostavno Purger, zagrebčanac, Hrvat, naš dečko...dečko koji ima kičmu, kralježnicu koja se ne savija...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:14 12.04.2016.

He he, stvarno ne mogu vjerovati da sam pročitao ovakvu glupost i da je to objavljeno u nekim novinama. Pa ovaj kepec Ramo Delić, ciganski prevarant, uvalio je lažnu sliku Stipi Mesiću, Kosorici je po Ravnicama nosio cvijeće i prepadao je dok je Sivka nešto značila. Lik nigdje ne radi, vozi Ferarri i kamatari po Pešći. P namrem verovati da su vam novinari ovakvi glupani. A Hasso je samo još jedna naivčina koju je ovaj lik ispreparirao. Užas.

Avatar mama mia
mama mia
20:49 12.04.2016.

Haso veeliki Hrvat i domoljub postaso i Rom kako bi svijetu dokazao kao ono što je rekao da je NDH i ustaše veliko zlo Hrvatske ako treba postat će i židov kako bi sačuvao fotelju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije