Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLIBRIĆI O IZJAVAMA MINISTRA:
Povratak na članak

'Ministar Kujundžić ili opet obmanjuje javnost ili nije informiran'

Sa žaljenjem, kažu, moraju ustvrditi kako ništa od tih izjava ne odgovara činjenicama te da su informacije o tome da je lijek Spinraza odobren od Europske agencija za lijekove (EMA-e) bez ikakvih ograničenja dostupne svakome tko ima pristup internetu

Komentari 4

DU
Deleted user
18:05 30.12.2018.

Ne mogu pojmiti, da je taj tip lijecnik.

VL
VJ
vjaceslav
05:21 31.12.2018.

pogledao sam na wikipedia english i pročitao da "Nusinersen (which has the brand name Spinraza)" NIJE LIJEK, ali pridonosi psihofizičkojkoj kvaliteti života pacijenata. drugim riječima - dijete ne će ozdraviti, ali izgledati će bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.