Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primjer drugima

Ministar Jovanović: Škole poput ove odgajaju i vrhunske sportaše

rukomet1
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
20.03.2013.
u 13:36

Natjecanje, koje traje dva vikenda, stoji oko 140.000 kuna, a u plaćanju obveza pomoći će i ove godine Karlovačka banka

Rad karlovačke Rukometne škole koja već godinama organizira državno natjecanje primjer je svim ostalim sportskim organizacijama u Hrvatskoj. Ona je i odraz onoga što mi u Ministarstvu obrazovanja želimo postići; da mališani nakon kvalitetne nastave imaju dovoljno vremena baviti se sportom, dakle zdravo i kvalitetno trošiti slobodno vrijeme - kazao je ministar Željko Jovanović u Karlovcu na potpisivanju sporazuma o pokroviteljstvu za 13. otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini i super mini rukometu koje će se 14. i 21. travnja održati u Karlovcu u organizaciji Rukometne škole Karlovac i Rukometnog saveza.

U podmirivanju troškova natjecanja, koje okuplja oko 4000 mališana iz čitave Hrvatske koji sudjeluju u natjecanjima i koje stoji oko 140.000 kuna, sudjelovat će, uz druge sponzore i Karlovačka banka koja godinama pomaže u realizaciji projekta. Rukometna škola okuplja oko 500 mališana i najtrofejnija je sportska organizacija u svojoj kategoriji.

 – Mališani će igrati utakmice u tri dvorane, u školskoj -sportskoj dvorani na Rakovcu, te u dvoranama na Dubovcu i u Grabriku. Prijave još traju, no vjerujem da ćemo imati oko 200 ekipa - kazao je Miloš Đanković, predsjednik Rukometne škole Karlovac. Mališane je pozdravio i Sandi Šola, predsjednik Rukometnog saveza.

 – Karlovac je već dao dosta reprezentativaca svih uzrasta. Uvjeren sam da se među vama krije neki novi Duvnjak, Vori, Valčić ili Balić. Treba samo trenirati i biti predan sportu - kazao je Šola. Počasni pokrovitelj natjecanja je i predsjednik Ivo Josipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije