Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
let za Bruxelles

Jakovina imao kartu za ekonomsku, a putovao biznis-klasom

Tihomir Jakovina
Foto: Večernji list
18.02.2014.
u 07:40

Jakovina je imao kartu za ekonomsku klasu, što su nam dokumentirali u Ministarstvu, koja je stajala 4548 kuna, no te će troškove refundirati EK.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina otputovao zrakoplovom je na Vijeće ministara u Bruxelles u biznis-klasi, i to zajedno sa suprugom, eurozastupnicom Sandrom Petrović Jakovinom.

Jakovina je imao kartu za ekonomsku klasu, što su nam dokumentirali u Ministarstvu, koja je stajala 4548 kuna, no te će troškove refundirati EK.

U Ministarstvu kažu da Jakovina inače putuje ekonomskom klasom, iako prema odluci Vlade ima pravo na biznis-klasu.

U Croatia Airlinesu nisu nam htjeli otkriti kako je Jakovina s kartom za ekonomsku klasu završio u višem razredu. Pozvali su se na Zakon o zaštiti osobnih podataka i Opće uvjete prijevoza CA kojima je tvrtka obvezna štititi osobne podatke svakog putnika pa i uvjete njegova putovanja.

>>Jakovina o mliječnom sektoru Hrvatske: Imamo razloga za zabrinutost

Komentara 92

ZE
zeko2
08:13 18.02.2014.

E drzavo moja ko nas predstavlja. Jakovina dok je bio privatnik nije ni vidio avion mozda .preletu

HA
hajduk1966
08:25 18.02.2014.

Ono udjes u avion, stjuardesa pogleda kartu za ekonomsku klasu i iz cista mira kaze Vi cete gospodine u biznis klasu,a obavezno povedite i suprugu jerbo nemozete biti razdvojeni----bale

19
1995josip
08:31 18.02.2014.

još jedan promašeni ministar uvijek nešto mulja kao i Jovanović , kum Linić , Mrsić, kuma županica Merzel , sve su to kumovi ! Oni talijanski kumovi su male bebe za ove SDP kumove , jer ovi su nedodirljivi ,vi , jer oni su sdp , partija je iznad svega .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije