Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF DIPLOMACIJE
Povratak na članak

Ministar Grlić Radman. 'Migranti znaju zašto biraju baš Europu'

"Zadatak Europske unije je da djeluje u mjestima nasilja i sukoba. Ratovi su temeljem povelje UN-a zabranjeni", zaključio je Grlić Radman.

Komentari 11

VO
volimnju
21:55 06.03.2020.

daj grlić, misliš da ti vjerujem? to je njihov cilj. islamizacija europe, a vi to omogućavate jer slušate brisel, soroša i ne znam kog još

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:52 07.03.2020.

kaže. "Migranti znaju da postoji mogućnost zaposlenja, zato se radije odlučuju za Europu"???? Pa koga ti ministre praviš budalom? Da žele raditi, mogu raditi i u Saudi Arabiji, Qataru, i drugim bogatim zemljama Zaljeva. Oni hrle u Europu prvenstveno zatoo da bi je islamizirali, a ne da bi išta radili!!!! A dok vrše islamizaciju Europe (dakle: dok štancaju djecu, tj. nove i nove muslimane) živjeti misle isključivo od socijale, kakav rad!!!!

VL
SS
sokac sa drave
10:16 07.03.2020.

Radmane podnesi ostavku pod hitno jer nisi kvalificiran za posao koji radis(velika je sumnja da si diplomu kupio.I vrabac na grani zna da Saudijska arabija financira islamizaciju krscanske europe.Puni su love a na granici su nasi ustanovili da imaju najmodernije mobitele koje nas svjet jos nije vidio.Placali su taxije da ih voze od turske do njemacke granice.Bogate islamske zemlje sve to financiraju i one odredjuju kojim pravcem moraju ici,imaju topografske karte i busole za orjentaciju.

VL
Avatar southman
southman
08:50 07.03.2020.

Iženjeri i kirurzi jedva čekaju da se zaposle u Europi haha !

VL
MA
marijanka
13:43 07.03.2020.

Zele i namjeravaju islamizirati Europu

VL
ET
en-ten-tini
13:31 07.03.2020.

Ovaj čovjek idealan je primjer lošeg europskog činovnika. Nikakve konkretne probleme ne rješava, samo si hvalospjevima tepa funkciji koju smatra prestižem dok se neodgodivi problemi neprestano gomilaju u stvarnim brojevima, u ljudskom obličju, na obalama Grčke. Umjesto da si umišlja veličinu mogao bi za tu svotu silnih novaca koje prima za nikakav radan učinak uložiti u tečaj engleskog, jer su mu govori na engleskom jeziku za jednog 'šefa diplomacije' poprilično loši unatoč pretjerano pompoznim držanju kojim želi istaknuti svoju bitnost.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
16:36 07.03.2020.

I tako kaze Radman,"ratovi su temeljem povelje Un-om zabranjeni"ali ipak najveca osovina zla na zemlji,je u ratu s nekoliko drzva svjeta,u ovom momentu se ratuje u 50-ak zemlja svjeta,kazem manje-vise,pa zasto UN ne zabrani te ratove,i pojedinacne okupatorske i teroristicke ratne akcije.

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:41 07.03.2020.

Ovo danas je razarajuca najezda migranata. Ranije ekonomske migracije nisu bile dozvoljene. Ovodanasnje migracije pogodovale su nekim zapadnim zemljama radi loseg demografskog stanja. Dosle su do njima potrebne radne snage preko tudje grbace.

VL
BA
Barbasmora
00:38 07.03.2020.

Migranti znaju zasto Europa! Najviše vole irsku, njemacku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.