Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav lupež

Ministar došao na presicu s biciklom, a kada se vratio – šokirao se prizorom!

bicikl
Foto: Reuters/PIXSELL
15.02.2017.
u 13:17

Ostavili smo bicikl na stalku i zaključali ga, no kad smo se po završetku press-konferencije vratili, a to je bilo nakon pola sata, bicikla više nije bilo", ispripovijedao je razočarani ministar.

Belgijski ministar koji se u utorak biciklom dovezao na konferenciju za novinare kako bi promovirao zdravu vožnju na dva kotača, nakon samo pola sata ustanovio je da mu je bicikl ukraden. 

Ben Weyts, ministar rekreacije i kretanja za belgijsku regiju Flandriju, na presici je iznosio plan o ulaganju 300 milijuna eura u biciklističke staze do 2019., u sklopu šireg programa čija je svrha promicati alternativne načine prijevoza i kretanja gradom i prigradskim naseljima. 

"Ostavili smo bicikl na stalku i zaključali ga, no kad smo se po završetku press-konferencije vratili, a to je bilo nakon pola sata, bicikla više nije bilo", ispripovijedao je razočarani ministar. 

Iako je Belgija zemlja čiji su stanovnici opsjednuti biciklizmom i vožnjom bicikla, glavna prijevozna sredstva pri odlasku na posao su automobili, zbog čega se gradske i prigradske prometnice smatraju najzagušenijima u Europi. 

Weyts je bio prisiljen pozvati vozača ministarstva da ga poveze natrag na posao, kazao je njegov glasnogovornik, dodavši kako se nada da će policija uz pomoć nadzornih kamera otkriti lupeža. 

>>Gradonačelniče, vozite bicikl i kada kamere nisu uključene

>>Što to fascinira Izraelce u Hrvatskoj?

Ključne riječi

Komentara 2

TB
taras.buljba
13:56 15.02.2017.

A joj da je ministar kod nas nikad mu niko ne bi ukrao bicikl.

MI
miso
09:21 16.02.2017.

Nije samo njemu zdrava vožnja na biciklu; ima i drugih koji to podržavaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije