Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogromna uloga kanala
Povratak na članak

Investicija vrijedna 493 mil. kuna: U probni rad puštena crpna stanica na spoju kanala Dunav-Sava

Između ostalog, osigurat će se voda za navodnjavanje oko 8.500 hektara poljoprivrednog zemljišta – rekao je Romić.

Komentari 3

Avatar jimyk127
jimyk127
21:08 06.09.2016.

Bravo i iskrene čestitke svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog važnog projekta za našu Slavoniju a time i cilu Hrvatsku .

VL
FA
fatianegra51
23:19 06.09.2016.

Slavonija ,moja mila !

VL
ZB
zbrkic
10:42 07.09.2016.

Ništa bez ministra (bez kojeg se ni Sava uopće ne bi ulijevala u Dunav). Ako je i za predizbornu kampanju, previše je. Što Davor Romić ima s time pa je zaslužio trajan spomenik u vašem članku? "ministar-davor-romic-otvorio-crpnu-stanicu-na-spoju-kanala-dunav-sava" je pravi način da se novine politički pozicioniraju. Lako je onda s 2.6 milijuna kuna biti sveprisutan, kad konkurencija plaća 6.5 milijuna za svoju promidžbu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.