Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA RH

Ministar Ćorić pozitivan na koronavirus: 'Cijepio se i nema teže simptome'

Marin Tironi/PIXSELL
08.11.2021.
u 15:46

Ćorić se testirao i uoči planiranog puta na klimatski summit COP26 u Glasgowu, gdje će umjesto njega, ispred Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja biti Dunja Mazzocco Drvar.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić pozitivan je na koronavirus, priopćeno je iz Vlade u ponedjeljak. 

"S obzirom da je razvio blaže simptome bolesti COVID-19, ministar Ćorić testirao se na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim. Ministar Ćorić osjeća se dobro te će ostati u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće, slijedeći upute liječnika i epidemiologa", stoji u priopćenju Vlade.

Ćorić se testirao i uoči planiranog puta na klimatski summit COP26 u Glasgowu, gdje će umjesto njega, ispred Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja biti Dunja Mazzocco Drvar.

"Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Cjepivo dokazano štiti od težih oblika i ishoda bolesti. Članovi Vlade i ostali vladini dužnosnici koji su se cijepili protiv COVID-19, uzimajući u obzir protek vremena od 6 i više mjeseci od primanja druge doze, pristupit će i docjepljivanju tzv. booster dozom, slijedom preporuka HZJZ, kako bi se produljilo trajanje zaštite. Više članova Vlade je to već i učinilo", poručuju iz Vlade. 

Komentara 47

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:58 08.11.2021.

Blago njemu kad se cijepio! Najvjerojatnije je i pozitivan zato sto se cijepio! Ako netko treba nositi sa sobom te famozne "zelene putovnice", onda su to ubrizgani...

KA
kanal
15:56 08.11.2021.

bučkuriš štiti kao i sveta voda, treba to neefikasno smeće baciti u medicinski otpad i prijeći na testiranja

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:56 08.11.2021.

ispada da su nobelovci i znanstvenici koje mediji etiketiraju skupa sa političarima te farmaceutima pogodili sve po pitanju cjepiva ... cjepivo ne štiti ,da cjepljni mogu prenositi bolest,da se moraju pikati svako malo ,da će umirati od nuspojava i same bolesti ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije