Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči njihovog odlaska u Litvu

Ministar Banožić posjetio vojnike: 'Čestitam im na časnom obnašanju dužnosti'

Varaždin: Ministar Banožić na ispraćaju 38. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju u Republiku Kosovo
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
30.01.2023.
u 08:38

Riječ je o 3. hrvatskom kontingentu kojeg će u 9 sati ispratiti predsjednik Zoran Milanović. Naime, za tada je, u Petrinji u Vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" najavljen svečani ispraćaj.

Ministar obrane Mario Banožić razgovarao je jutros s vojnikinjama i vojnicima uoči njihovog odlaska u područje NATO aktivnosti u Litvu. Kako je naveo na svom Facebook profilu, poručio im je da, kao ministar obrane, stoji iza svakoga od njih i kako su im vrata Ministarstva obrane uvijek otvorena.

"S hrvatskim vojnikinjima i vojnicima uoči njihovog odlaska u područje NATO aktivnosti u Litvu razgovarao sam o njihovim očekivanjima, o pripremama i spremnosti kontingenta, kao i o zadaćama i aktivnostima koje ih očekuju. Vjerujem i očekujem od svakoga od njih da će jedan drugome biti bezrezervna podrška i potpora u svakoj situaciji; u današnjem vremenu neočekivanih izazova, vojnički poziv zahtjeva još veću hrabrost, odlučnost i predanost te im čestitam na časnom obnašanju dužnosti!", naveo je Banožić. 

"Na kraju, poručio sam im kako kao ministar obrane stojim iza svakoga od njih i kako su im vrata Ministarstva obrane uvijek otvorena. Neka im je sretan put i siguran povratak u Domovinu!", dodao je. 

Riječ je o 3. hrvatskom kontingentu kojeg će u 9 sati ispratiti predsjednik Zoran Milanović. Naime, za tada je, u Petrinji u Vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" najavljen svečani ispraćaj na kojem je predviđen i Milanovićev prigodni govor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije