članstvo u eu
Povratak na članak

Mimica: Hrvatska je u Beču dobila pohvale i podršku

Izrazivši nadu da će prednosti članstva što prije prepoznati i osjetiti, povjerenik EK je rekao kako Hrvatska i Austrija kao dvije ravnopravne članice EU-a imaju „jasan zajednički interes za nastavak suradnje na novoj, višoj razini i na način da se prednosti članstva što je moguće prije u punoj mjeri osjete i u Hrvatskoj“.

Komentari 8

PI
pinkec
21:07 27.03.2014.

Pohvalu nije dobila zaslugom SDP-a, niti njenog Mimice, to je sigurno!

VL
AM
alberta.mutti.5
21:23 26.03.2014.

Ova poltronska dosada i politicki jalovi favorit i preteca josipovica mogla bi se odmarati mnogo vise i tako omoguciti puku da uziva u beznadju.

VL
CA
campa
10:39 27.03.2014.

Najgore je kad te Evropski birokrati hvale.Znači da da funkcioniramo kako njima paše.Znači da smo poslušni i pripremljeni sve vidove izrabljivanja kako psihičkog tako i materijalnog.Postali smo ovisnici a sve onako kako zahtjeva evropska masonerija preko svojih glasnogovornika u Evropskomskom parlamentu.Ne samo da nam ne pomažu nego nas ostavljaju u financijskom smeću govoreći da oporavak moramo odraditi sami.Pitam se što će nam onda EU kad smo prepušteni stihiji nesposobnosti naše poltronske političke elite i tekovina EU koja se svodi na interese bogatih članica EU.

VL
MA
Marino
18:11 28.03.2014.

fahrizejske fore i od Mimice,jesu li te pohvale za največu zaduženost, nezaposlenost,nadprosječnu korupciju u vlastodršcima, najbjedniji socijalni sistem ili ima još toga????

VL
HE
hellen3353
20:16 21.03.2014.

Hrvatska je mlada clanica velike Eu. Obitelji. Obitelj ju je prihvatila i sa radoscu gleda svoju najmladju Sestricu kako raste, sjaji i kako se polako ali sigurno razvija. Pomalo nesigurna , sto je i logicno nakon puno godina patnje. Firmeme se otvaraju, zaposlenost polako raste, u ocima ljudi se polako javlja osmijeh i dostojanstvo! Samo tako mlada Sestrice! I ne boj se, nisi vise sama!! Imas prekrasne Ljude koji zive u tebi.

VL
M3
Miške 3
10:38 22.03.2014.

Moody's promijenio izglede za rejting Hrvatske iz stabilnih u negativne Mimica: Hrvatska je u Beču dobila pohvale i podršku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.