Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Srbiji

Optužuju načelnika za nasilje: 'Rekao je kako će mi biti i otac i brat i ljubavnik'

Milutin Jeličić Jutka
Foto: Screenshot Youtube
22.03.2018.
u 12:36

Nakon što je bivša Jutkina tajnica poruke objavila na Facebooku, kaže da su je presrela trojica njegovih "batinaša"

Predsjednika srbijanske općine Brus desetak je žena prijavilo za nasilje, uključujući i njegovu bivšu tajnicu kojoj je navodno poslao tisuće poruka, pišu mediji u Srbiji.

Marija Lukić, udana majka dvoje djece, dvije je godine radila kao tajnica Milutina Jeličića Jutke, načelnika iz Srpske napredne stranke, na čijem je čelu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Za to vrijeme Jutka joj je poslao više od 15.000 lascivnih i vulgarnih SMS-ova iz kojih se vidi da je seksom ucjenjivao kako bi joj omogućio napredovanje u poslu, piše Blic.

- Uznemiravanje je bilo konstantno, govorio je svakakve stvari, slao poruke. Jednom prilikom me je na silu poljubio - rekla je Marija Lukić, kojoj je Jutka nakon toga poslao i poruku ispričavajući joj se što ju je ljubio "malo nasilno".

Lukić je u listopadu prošle godine potražila pomoć psihijatra, a poruke je postavila na Facebooku, nakon čega su je, kaže, u gradu presrela trojica njegovih "batinaša" koji su joj zaprijetili i natjerali je da obriše poruke i kaže da ništa od toga nije istina. Međutim, netko je čuo njihov razgovor i javio policiji, nakon čega se slučaj pokrenuo

Jutku optužuje i Snežana Bojić, čiji je otac Jutku, kojeg poznaje cijeli život, zamolio za pomoć kako bi kćeri našao posao. Nakon zaposlenja u knjižnici Jutka joj je često dolazio i govorio neprimjerene komentare.

- Jednom kada je došao u biblioteku, tražio je da mu skuham kavu, što sam počela raditi. Onda je rekao kako će mi biti i otac i brat i ljubavnik, da treba da se ljubkam s njim i da sve ostane ispod kamena da ne kažem tati. Kada sam ga pitala kako ga nije sram da mi se tako obraća, zatvorio je vrata, nasrnuo na mene, gurnuo mi ruku pod suknju. Istrgla sam se i pobjegla - kaže Bojić.

Protiv Jutke je istupila i Sandra Milanović, koja tvrdi da je govorio kako je "seks akontacija za zaposlenje".

Komentara 7

PS
psyhotic
04:51 23.03.2018.

Sandra Milanović? U kakvom je odnosu sa "našim" Zoranom?

Avatar rubinet
rubinet
16:18 22.03.2018.

ma ništa strašno..to je deo folkora..i tradicije...

Avatar Celzijus
Celzijus
16:55 22.03.2018.

Ma na koji je to uređaj spremila 15 tisuća sms-ova? To se sigurno proizvodi u Požarevcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije