Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milovanović u bijegu sa snajperom iz ovog prepada?

Autori: mp, Marina Borovac
13.11.2008.
u 19:18

Dobili smo snimke nadzornih kamera trgovine oružjem Hunter & KŽ koja je opljačkana 8. rujna. Na snimci su dvojica pljačkaša koja su upala u trgovinu i uzela 25 pištolja i snajper. U MUP-u Republike Srpske tvrde da je Željko Milovanović naoružan tim snajperom.

Policija pretpostavlja da bjegunac Željko Milovanović uza se ima vojni snajper njemačke marke Steyr, koji je ukrao u zagrebačkoj prodavaonici oružjem Hunter K&Ž, doznali smo u MUP-u Republike Srpske. Ne navodeći o kojoj je prodavaonici riječ, načelnik uprave tamošnje kriminalističke policije Gojko Vasić, nabrajajući koje sve zemlje i zbog čega traže trenutačno najpoznatijeg zločinca u regiji, kazao nam je da je “Zagreb Milovanovića tražio i zbog te pljačke”.

Galerija slika: Pljačka trgovine oružjem u Zagrebu

Policiji poznati svi izvršitelji atentata, traži se naručitelj

Piramida zločinačke organizacije

Rekonstrukcija: Likvidirali ih iz susjednoga stana

Ubijeni Ivo Pukanić i Niko Franjić iz Nacionala

Svi videozapisi o ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića

Iz tog odgovora proizlazi da je Milovanović bio sumnjiv odmah nakon pljačke trgovine, koja se dogodila 8. rujna ove godine, znači prije likvidacije Ive Pukanića i Nikole Franjića. Osim snajpera, iz prodavaonice su odnesena i 25 pištolja. MUP je sutradan na svojim stranicama izvijestio da su “nepoznati počinitelji ušli u prodavaonicu i, prijeteći vatrenim oružjem, zaposlenicima ukrali više komada vatrenog oružja, oštetivši vlasnika za veću vrijednost”. O snajperu ni slova.

Snimka jednog od osumnjičenih za ubojstva


' Milovanovića dovodimo u vezu s pljačkom'

Na redovnoj konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke u petak Nensi Vego iz ureda glasnogovornice izjavila je tek da policija bjegunca Željka Milovanovića dovodi u vezu s pljačkom trgovine oružjem Hunter & KŽ koja se dogodila 8. rujna ove godine. Budući da je Milovanović u bijegu nije željela iznositi nikakve detalje o istrazi. (M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije