Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
depeša iz haaga
Povratak na članak

Milošević je manipulirao narodom, ali ne i svojom ženom

Kad bi imao raspravu, Mirjanu bi zvao u 7.30, a inače u 10.30 sati. Njoj se nikad nije usudio usprotiviti

Komentari 13

MA
Majur
10:43 08.09.2011.

Eto dokaza da je papucar zaveo srbe da u rat idu....koja sramota;))))) Varaju se oni koji misle da je slobo mrtav,fino negdje u rusiji ili na cipru hladi jajca u aranzmanu gospode koja su ga u 90-ima podrzavali.Problem je bio sto su se Hrvati usudili bit drski,bezobrazni,prposni i branili se usprkos finoj \"pripremi\" izvlacenja oruzja Teritorijalne obrane od strane JNA koja je otvoreno stala na stranu srba i tad je pao mit i laz o srbima-borcima.Slobo je bio najveci igrac amera,engleza i ostalih i najvise znao.....pa jadnik umro prije nego sto je mogao sve reci....koja slucajnost da ti pamet stane.

VL
DU
Deleted user
11:34 08.09.2011.

vidi kako Vecernji \"popravlja\" sliku od dobrom i dragom Milosevicu. S kojom namjerom?

VL
DU
Deleted user
12:06 08.09.2011.

vjerojatno tu sliku \"popravlja\" po naredjenju Tadica i Jovana Yusipovica.

VL
MA
Maroje2312
12:15 08.09.2011.

Očito naručen članak da amortizira srpske zločine. Fuj..

VL
AR
ariesrevelator
12:58 08.09.2011.

Po čemu to : popravlja ?? Pa, samo upotpunjuje sliku o tom licemjeru i glupanu, koja nije time ništa ljepša, samo ocrtava stvaran karakter ...

VL
GK
gkravar2
13:09 08.09.2011.

Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena? Slobodan Milošević je bio u stanju manipulirati čitavim narodom, ali ne i svojom vlastitom ženom Mirjanom Marković, kojoj se nikad nije uspio usprotiviti, objavio je WikiLeaks. Narodna poslovica kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u primjeru bračnog para Milošević-Marković, koji nije uspio ostvariti projekt Velike Srbije, prije bi važila ona da iza svakog neuspješnog muškarca stoji žena. Giancarlo Kravar

VL
FE
Festina
13:44 08.09.2011.

UUUU to je kao nesto novo, to da ga je mira hebala u zdrav mozak to mi znamo u Srbiji znamo godinama!!!

VL
FE
Festina
13:46 08.09.2011.

08.09.2011. u 12:15h Maroje2312 je napisao/la: Očito naručen članak da amortizira srpske zločine. Fuj.. .................................. Ocito narucen clanak da amotizira tvoju malu inteligenciju. Fuj...

VL
OB
-obrisani-
14:50 08.09.2011.

Milošević je manipulirao narodom, ali ne i svojom ženom ********* HA HA HA HA koje otkriće tople vode! To da je Mira Marković mozak mozgova je svima poznato,ona je ta koja je uspješno opljačkala srbski narod uz privid i transformacijuju u tobože socijalističku stranku Srbije iz stare komunističke garde.Podijelili kolač zvan Srbija ona i Slobo.

VL
PP
pp
15:11 08.09.2011.

\"Upravitelj pritvora, navodi se u depeši, ima veliko iskustvo s “teškim zatvorenicima” jer je radio u nekoliko britanskih zatvora u kojima su robijali pripadnici IRA-e.\" govnar okupatorski...šta si opće u Irskoj ima raditi Britanče? on da prodaje pamet...terorist obični u stražarskoj uniformi...

VL
TH
thekurcula
23:32 08.09.2011.

To što upravnik zatvora svakodnevno raportira o zatvorenicima, o njihovim privatnim stvarima, američkom i britanskom ambasadoru u Hagu, da je ovaj svet normalan, bio bi globalni skandal. Međutim, otkako se drugi blok, varšavski, urušio, Amerikanci su uveli takve običaje i norme u međunarodnu politiku, diplomatiju, ratovanje i pravo da se ovaj svet više ne može smatrati normalnim. Ovo sa Miloševićem videlo je jako puno ljudi ali su, umesto da odmah skoče, i braneći principe kažu da to ne može tako, rekli otprilike sledeće: \"A šta nsas briga šta oni rade sa Miloševićem?\" To je kratkovido, dakako, jer sutra su to počeli raditi sa njima ali sad nema ni njih ko da uzme u zaštitu.

VL
DR
drug
06:18 09.09.2011.

Svi su Srbi mislili kao on i njegova usta su bila usta svakog Srbina dok nisu poceli pusit od Hrvata ... Bljesak.. Oluja... I kad su Srbi vidjeli da se san velike Srbije raspo pobjegli su svi u Srbiju odd sramote i sad pricaju bajke o golorukom i nevinom narodu ..

VL
TH
thekurcula
09:37 09.09.2011.

Kakve veze ima, krele, ta tvoja naučenja pesmica sa temom? Slabo i sporo shvataš? Ovde se radi o tome da upravnik nekog zatvora svakodnevno piše raport stranim ambasadorima, ambsadorima onih zemalja koji su i osnovali i finaciraju sud kojemu taj zatvor pripada, i u tom raportu piše o privatnim stvarima zatvorenika. Rekoh, da je ovaj svet imalo normalan ovo bi bio globalni skandal, ali svet nije normalan i u tom svetu neko može da napadne drugu zemlju, napravi preko milion žrtava, i predstavi to kao legalnu borbu za uvođenje demokratije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.