Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranačka križaljka

Milorad Pupovac traži zamjenu Radi Kosanoviću

srbi01
kristina štedul fabac/pixsell
03.01.2011.
u 15:03

Mićo Zatezalo, vijećnik SDSS-a, kaže da su stranački ogranci prepušteni sami sebi

Županijska organizacija SDSS-a postigla je dosta, no mora više. Njezin čelnik Rade Kosanović, koji je i načelnik Krnjaka te predsjednik županijskog Vijeća srpske nacionalne manjine, ne može uvijek biti učinkovit. Postoji li netko tko može preuzeti njegov teret, neka ga zamijeni, poručuje Milorad Pupovac.

Jedan sastanak u 2010.

Zadovoljan je položajem stranke u Krnjaku i Ogulinu, ali priželjkuje bolji status u Vojniću, Slunju, Saborskom i ostalim mjestima, a posebice Karlovcu. Predsjednik ogulinske organizacije Siniša Ljubojević zamjera R. Kosanoviću što je 2010. održana jedna sjednica Predsjedništva ŽO-a, nedovoljnu prisutnost u medijima, nedjelotvornu koordinaciju s općinskim i gradskim organizacijama...

 – Samo je Izvršni odbor GO Ogulin u 12 mjeseci održao 11 sastanaka. Ogulinska organizacija ima i vlastitu internetsku stranicu. Nakon desetljeća rada SDSS-a i 20 godina od neovisnosti države Srbi trebaju doseći novu razinu organizacije – mišljenja je S. Ljubojević. Županijski vijećnik SDSS-a Mićo Zatezalo žali se da stranka ne daje smjernice za rad vijećnika.

– Iznosimo isključivo vlastite stavove. Prepušteni smo sami sebi – kaže Mićo Zatezalo.

Nema zapisnika

Rade Kosanović odgovara da ne dobiva materijale sa županijskih sjednica na vrijeme.

 – Predsjedništvo se ne može sastati bez zapisnika sa sjednica općinskih i gradskih organizacija. Nije jednostavno sazivati sjednice ni bez davanja putnih troškova. Ne može predsjednik ŽO o svemu odlučivati! Jesam li ikada propustio doći na sjednicu neke od organizacija kad sam bio pozvan – kaže Rade Kosanović.

Siniša Ljubojević odgovara da isplata putnih troškova nije problem te da je R. Kosanovića to što nije dobivao zapisnike trebalo dodatno zainteresirati za rad nižih organizacija.

Komentara 3

CM
crna mamba
22:33 03.01.2011.

Kako god je Pupovac pokupio sve srpske funkcije u HR,tako je Kosanović pokupio sve srpske funkcije u KA županiji. Oni su naprosto privatizirali sve srpsko u Hrvatskoj i ponašaju se kao da je to njihova đedovina.

WO
Wolf34
15:35 04.01.2011.

Tužno je to da branitelje šikaniraju, a agresori uživaju privilegije. Hdz na čelu sada s jacom im je to dao.

Avatar protivkomunista
protivkomunista
16:24 04.01.2011.

Kaj se mene tiče nek obadva jedu ggooovna i jebbbbuu jedan drugoga!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije