Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

'Te čokoladice bit će zabilježene kao čokoladice srama. Nedopustivo i sramotno'

Milorad Pupovac i Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
09.12.2016.
u 09:59

Spočitnuo je predsjednici što se ne želi miješati u ploču HOS-a u Jasenovcu, "ali u čokoladicu se miješa"

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac jutros je komentirao strku oko čokoladica srpske proizvodnje koje je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović podijelila djeci u Dubrovniku pa se ispričala.

– Te čokoladice bit će zabilježene kao čokoladice srama. Na taj način podučavati djecu, stigmatizacijom jednoga brenda, jedne države na taj način to činiti... Bez svijesti što proizvodimo time, koju štetu proizvodimo u svijesti djece i javnosti, koju političku štetu proizvodimo, u krajnjoj liniji ekonomsku. Ne razumijem, ne mogu shvatiti. Kad bih ja to uradio, s pravom bi me se prozvalo. Kada predsjednica radi takve stvari trebala bi dobiti poruku da su to štetne poruke. U toliko stvari imamo problem u kontroli hrane, s elementarnim, minimalnim nadzorom, što dobivamo i što ugrožava i zdravlje i novčanik. A onda se ovdje na ovoj čokoladici junačimo i formiramo govor mržnje. Nedopustivo i sramno – rekao je na televiziji N1 Pupovac, koji je osudio i komentare Vojislava Šešelja o tom slučaju.

Spočitnuo je predsjednici što se ne želi miješati u ploču HOS-a u Jasenovcu, "ali u čokoladicu se miješa", što je nazvao sramotom te rekao da se nesuvislom reakcijom narušavaju međunarodni odnosi.

>> Predsjednica progovorila o srpskim čokoladicama: 'Nisam osobno provjeravala sadržaj košarica podijeljenih djeci'

>> Predsjednica i srpske čokoladice: Ovo su smiješne reakcije na društvenim mrežama

Komentara 108

Avatar 123456
123456
10:07 09.12.2016.

Te čokoladice će biti zabilježene kao čokoladice srama. ------------------------------------------------------------------------------------------- Je, a tvoje četničke granate ispaljene na Dubrovnik, Vukovar, Zagreb i ostalu moju Domovinu će biti zabilježene kao granate ponosa vascelog srpstva"!

Avatar Matija22
Matija22
10:13 09.12.2016.

u čemu je problem? predsjednica je rekla promovirajmo hrvatsko , da su bile austrijsake, mađarske ,japanske itd čokoladice isto bi ih vratila i poslala hrvatske

MA
majstor1
10:11 09.12.2016.

Milorade, ako već ne zna Šerbedžija tko je bio agresor: Molim te je li ti znadeš. Kako bi rekli u školi: Reci glasno i jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije