Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni zbog vize
Povratak na članak

Dodik: SAD donosi zaključke koje mu servira sećijska čaršija. Jakovina: SAD je uskratio vizu Dodiku zbog Putina

Predsjednik srpskog entiteta u BiH poručio je kako su Amerikanci preko svog veleposlanika oduvijek pokušavali vladati u BiH

Komentari 18

Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
23:15 29.12.2016.

Zasto Dodik krivi Amerikance.Svaka drzava ima proces za odobrenje viza.Moras imati potvrdu da se protiv tebe ne vodi krivicni postupak a Dodik tu potvrdu nije mogao dobit.Sve ostalo je cisti trac.

VL
BA
balance
23:22 29.12.2016.

Dodig bi i na koride i na inauguracije.Ne može ''predsjedniče''.

VL
TI
Tixon
08:33 30.12.2016.

SAD i RS moraju svoje odnose zasnivati na miroljubivoj politici,uz obostrano poštovanje i uvažavanje,u sladu sa Poveljom UN(naročito sa članom 2 ,koji govori o ravnopravnosti država,bez obzira na njihovu veličinu).

VL
PE
pekimrak
08:52 30.12.2016.

Stvarno sta je tu lose ako je pozvan na inaguraciju vidim dosta komentatora bali ovdje pa ko vam je kriv sto su vasi ulizivali se Klintonovoj a ne njemu

VL
KO
kontraš
10:11 30.12.2016.

ceovic.ante@ napravili ste federaciju sa Izetbegovićem eto vam ga sad ovaj junior pa se delite do mile volje ili do mile-ta dodika :) a od RS Finger weg!!!!

VL
DU
Deleted user
23:17 29.12.2016.

Mislim da će se ponoviti 1999. godina. Opet će padati osriomašeni uranij po glavama Beograđana. Samo tako nastavi, Vučiću.

VL
TW
TWITOIST
07:47 30.12.2016.

Ovoj dvojici gace nisu ni potrebne, bilo da idu na istok bilo na zapad.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
23:00 29.12.2016.

tako je i tuđman bio dobrodošao samo u tursku

VL
SN
sa-nja
01:21 30.12.2016.

Bilo ke plakanja u veleposlanstvu SAD u Sarajevu kad je na CNN napokon proglasen pobjednik izbora, plakali su lokalni sorosevci, plakala je vecina uposlenika sarajevskih lokalaca, gospodja Cormack inace uvijek nasmijana, samo sto nije pocela da rida...nisu ni u snuu ocekivali da ce Hilai izgubiti. Zato se sad i svete Dodiku koji je otvoreno navijao za Trampa, mogu jos tri tjedna i onda je kraj.

VL
PR
prarvat
07:14 30.12.2016.

Dodik i Trump vrlo slični. Jedino što Dodik više zaradi od politike.

VL
AV
AVIM
08:17 30.12.2016.

Kako tome dodiku nije jasno da on nije predsjednik nikakve drzave i njega nitko ne treba tamo gdje dolaze predsjednici i izaslanstva priznatih Drzava a ne samozvani ,,predsjednici i neke republike,,

VL
CA
ceovic.ante
08:57 30.12.2016.

Tragedija političara u BiH zasjenjenih ateističko/vjerskim Iluzionizmom a sve u cilju širenja Dodigovog i Izetbegovićevog Pašaluka ? Gospodo BH je u obliku SRCA nju naša kraljica i Svjetska kraljica gospa Marija zove svojom kćeri"i nemože se ona cjepati kako se se nekome puhne - opametite se jer ova godina je godina kada pada posljednji "vanzemaljski embargo" i s njim ateističko/vjerski Iluzionisti koji ne ele omekšati srca svoja i dogovorom sva tri naroda formirati 3 Kantona : - Bošnjački - Hrvatski - Srpski, slično kao Švicarsku i stvoriti BH kao oazu mira i prosperiteta. Okanite se inventivno/maštovitih laži i obmana a sve u cilju širenja na uštrb drugih - ti koji će to raditi uskoro će im se to razbiti o glavu i ispasti će iz igre i iz "Zakona o Svemirskom Jedinstvu" nezaboravite da je čovjek "multidimenzionalno biće" i s njim se nemože manipulirati do beskraja. Etnički narodi su kao divni organi u fizičkom tijelu isto tako konstruktivni činioci našeg makro tijela našeg Sunčeva sustava čije okruenje objedinjuje Bog koji nije sojina bilo koje vjere ili naroda. Svi oni ateističko/vjerski iluzionizmi koji svojim obmanama budu nastavili wsvoja bilo vjerska ili teritorijalna širenja vršili na silu ispast će iz igre kao i njihovi mentori bilo Putin ili Erdogan svi će kao jataci biti pokupljeni u vbrijeme pada "vanzemaljskog embarga iz Noosfere" koji u narednim mjesecima i danima će pri padu pokupiti svoje Jatake

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.