Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Dodik:
Povratak na članak

'Musliman sudi muslimanu za zločine nad Srbima i to je dovoljno da se Orića oslobodi'

Po Dodikovim riječima BiH je "trula i propala zemlja koja širi trulež", a kao dokaz za takvu tvrdnju poslužila mu je presuda Oriću

Komentari 16

IB
ibiza
12:19 09.10.2017.

sramota pristranost i to je problem dok god nebude pravde nema sanese za suzivot i dok se pojedinci ne suce da su pocinili zlodijela i masakar bilo sa koje strane zlocin je zlocin ako niie po pravilima ratovanja amen......

VL
DU
Deleted user
15:22 09.10.2017.

Opet srlja a lepo sam mu reko da se drži memoranduma sanu 2

VL
Avatar marengoo
marengoo
18:30 09.10.2017.

Malo sam se informirao da vidim da li su zaista sudci bili muslimani i pronasao sam nesto zastrasujuce a to je : Oslobađajuću presudu u slučaju Orić i Muhić donijelo je Sudsko vijeće u sastavu: Šaban Maksumić, predsjedavajući Vijeća, tee sudije Staniša Gluhajić i Vesna Jesenković. Tužilac u ovom slučaju je bio Miroslav Janjić.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
14:30 09.10.2017.

Ne znam da li je itko od muslimana osudjen za ratne zlocine? Kriteriji su razliciti i interpretiraju se na nacin da se muslimane prikaze iskljucivo kao zrtve, iako su pocinili mnoge gnjusne zlocine za koje izgleda nitko nije odgovoran. Njihove logore nitko ne spominje, njihove masakre civilnog stanovnistva hrvatske i srpske nacionalnosti se ignorira..., dok oni iz naftalina svako malo izvlace nove optuznice protiv ljudi koji su branili svoje obitelji i imovinu. Hrvate vec godinama drze u Haagu samo zato sto su sprijecili prodor jihadista do Jadranskog mora, i jos imaju muda nazvati to "udruzeni zlocinacki pothvat"! A nije zlocinacki pothvat kad Izetbegovic relocira 7-8000 vojnika sa podrucja Srebrenice u srednju Bosnu, da bi ju se ocistilo od "ustasa"? I poslije takve cinicne odluke, Hrvatima iz srednje Bosne se sudi za ratni zlocin, a Alijini zlocinci se na sudu pojavljuju samo u ulozi svjedoka! Bakir i ekipa, skupa sa EU i USA, mogu samo sanjati o jedinstvenoj BiH u ovakvim nametnutim uvjetima. Svojom politikom i odlukama oni samo poticu na jos jedan rat koji nitko ne zeli ali koji ce biti neizbjezan ako se nastavi sa favoriziranjem jednog naroda u multietnickom kotlu kakav je BiH.

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:16 09.10.2017.

milorade pokislo ti perje

VL
CA
cabuna
13:38 09.10.2017.

Pruziti Hrvatima svu mogucu podrsku da napuste Bosnu,a i oni to sigurno zele neka se spoje sa Hrvatskom,srbi sa Srbijom,a balije neka se baskare same u Bosni.Bosna je zrtva neuspelog abortusa.

VL
ST
Startrack
14:38 09.10.2017.

Otprilike kako je dodik rekao. Ja bi dodao stadioni na kojima igra Bosna u Bosni pokazuju kakva je ta drzava isto.

VL
PU
paul-umpe
13:27 09.10.2017.

Oric.Mlaco.Halilovic.....nece nikad biti kažnjeni.To je sramota.Nikad se nebi desila Srebrenica da Oric nije poklao 3500 srba u godinu dana.Tako je isto s Sljivancaninom.Mladicom.Karađicom i ekipom.Tko god ubio pa da mi je rođeni brat treba odgovarati.Ovo je opet Bakirovo maslo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.