Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žarkovica
Povratak na članak

Milo je naš prvi pas udomljen iz azila, bila je to ljubav na prvi pogled

Kad god nađemo vremena, pomažemo na Žarkovici, prošećemo pse, očistimo boksove. Objavljujemo fotografije pasa na našim Instagram i Facebook stranicama. I što je najvažnije, učimo djecu da ne mogu okrenuti glavu. A nije uvijek lako, poteknu i suze. Posebno je tužno kad su u pitanju kujice s bebama ili stariji psi – ističe Meike Stanković

Komentari 4

DV
Džontra Volta
16:29 23.08.2021.

Kaj njemu dođe Milo Đukanović?

VL
EB
EBERT
13:14 23.08.2021.

Divna prica od te mlade obitelji. Da ima vise takovih dobrih ljudi bio bi svijet ljepsi . Ja licno od srca vam zelim srecu u zivoru . Za vas kao roditelje i vase divne najbolje odgojene kcerke. Budite svi sretni i zdravi.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:09 23.08.2021.

Milojko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.