Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MIRA

Militanti u Afganistanu upali u stožer policije i napravili pokolj

af
afp
22.05.2011.
u 16:32

Napad se dogodio samo dan nakon što je najmanje šest osoba u Kabulu ubijeno u napadu bombaša samoubojice

Bombaši samoubojice naoružani automatskim puškama upali su u vladinu zgradu u istočnom Afganistanu i ubili tri policajca.

 

Tri naoružana napadača probila su se u stožer prometne policije u gradu Khostu, prenio je BBC. Sigurnosne snage okružile su zgradu i pucnjava se nastavila. Militanti su bili na drugom katu odakle su pucali na policajce i vojnike koji su bili vani.

 

Napad se dogodio samo dan nakon što je najmanje šest osoba u Kabulu ubijeno u napadu bombaša samoubojice.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:47 22.05.2011.

22.05.2011. u 16:44h Marsijanac8 je napisao/la: Nije se lako boriti protiv onih koji se ne boje smrti..........hmmmmmmmmm i tu bi se moglo postaviti pitanje, je li bolje krepati kao nepokretni bolesni starkelja u nekoj bolnici ili poginuti za neki ideal ? ----------------- Samo pazi da te takva ideja ne ponese, i onda osvaneš kao neko Osama Abu Marsi u Kandaharu, samo ti meni živi, bilo bi bez tebe dosadno

OB
-obrisani-
17:06 22.05.2011.

Hehe! Talibani kontroliraju populaciju! Previše se radja ljudi !

OB
-obrisani-
16:44 22.05.2011.

Nije se lako boriti protiv onih koji se ne boje smrti..........hmmmmmmmmm i tu bi se moglo postaviti pitanje, je li bolje krepati kao nepokretni bolesni starkelja u nekoj bolnici ili poginuti za neki ideal ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije