Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milinovićev nećak s društvom pijan divljao po gospićkoj bolnici

milinovic necak
Nova TV
28.01.2010.
u 00:12

Četvorica mladića umotana u bijele kute i plahte upala su u bolnicu gdje su započeli svoju "zabavu". Penjali su se po zidovima, igrali se metlom i međusobno obračunavali. Najviše čudi što ih liječnici u tome nisu pokušavali spriječiti.

U gospićkoj bolnici početkom godine vodila se istraga zbog razuzdanog novogodišnjeg tuluma na kojemu je bio i nećak ministra zdravstva Darka Milinovića. Snimku zabave u srijedu navečer objavila je Nova TV.

Četvorica mladića umotana u bijele kute i plahte upala su u bolnicu gdje su započeli svoju "zabavu". Penjali su se po zidovima, igrali se metlom, međusobno obračunavali, a pritom su jedva stajali na nogama.

"Mi smo pijani"

Nakon toga otišli su na Odjel hitne pomoći i vikali:

- Doktore, de mu nešto prepišite. Mi smo pijani! Uslijedilo je bacanje po nosilima, maltretiranje liječnika, a na kraju je stradala i božićna jelka.

Ravnateljica bolnice Marija Vrkljan Ilijevski rekla je da su mladići samo na "specifičan način" čestitali Novu godinu:

- Oni su čestitali u bolnici Novu godinu, obukli su bijele uniforme, bili su razdragani, veseli, skakali su, mislim da su čak vozili kolica. Bili su, po onome što sam ja saznala, pripiti. Oni su na jedan svoj svojstven način čestitali blagdan, rekla je Marija Vrljan Ilijevski, ravnateljica gospićke Opće bolnice.

Glavni "čestitar" u društvu bio je Milinovićev nećak, djelatnik bolnice Dragan Jakovljević.

- Sljedeći dan sam nazvala Dragana. On je došao i ispričao se. Ukorila sam ga, napisala sam mu opomenu za nedolično ponašanje. On je mislio da je na taj način cool čestitati. Nije cool, rekla je ravnateljica za Novu TV.

"Imate li rizlu možda"

Pri kraju razuzdanog pohoda u kojem je stradao i jedan radijator, pojedinac iz "vesele ekipe" odlučio se skinuti i skakati po bolnici prekrivši rukama svoje genitalije. Ekipa se sjetila i od čistačice zatražiti rizlu, na što im je ona odgovorila da ne zna što je to.

- Bolnica je otvorena, u nju može ući tko god hoće, ja nad tim ljudima nemam ingerencije. Djelatnici bolnice se u novogodišnjem pohodu nisu snašli, pa su dečki, a da ih nitko nije otjerao, zabavu završili na Odjelu rendgena, zaključila je Vrkljan.

Komentara 83

MA
malitrn
01:08 28.01.2010.

Pa pošalji sebe ! Zašto nekoga drugog ??

NU
nubiwarior
01:09 28.01.2010.

hehehe...večernjaci su počeli kopirati Jutarnji List, nije ni čudo da propadate kada pišete gluposti i kopirate tuđe vijsti, vi ste pravi šarlatani!!!

Avatar Vuglec
Vuglec
07:50 28.01.2010.

Ha, možda je to bila dogovorena predstava za teško bolesne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije