Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. obljetnica

Milinović: Zajedno s Crkvom vraćamo Hrvatsku u Europu

crkva
Marko Čuljat/VLM
25.07.2010.
u 14:34

Oko tisuću vjernika okupilo se na misi povodom 10. obljetnice Gospićko-senjske biskupije koju je predvodio msgr. kardinal Josip Bozanić.

GOSPIĆ - Krbavski biskupski štap ponovno je u Lici. Događanja ovih dana najbolje svjedoče što znači imati biskupiju. Gospić je prije deset godina postao biskupski grad i počela je nova stvarnost - rekao je msgr. kardinal Josip Bozanić, na svetoj misi povodom desete obljetnice Gospićko-senjske biskupije koja je održana u parku ordinarijata u Gospiću.

Na misi su uz nekoliko tisuća vjernika s područja Gospićko-senjske biskupije bili nadbiskup riječki Ivan Devčić, nekoliko biskupa te Darko Milinović, potpredsjednik Vlade RH.

Msgr. Mile Bogović, gospićko-senjski biskup zahvalio se na velikoj pomoći vjernika i svjetovne vlasti, a Milinović je u svojoj čestitci istakao da će Vlada i dalje pomagati završetka gradnje Crkve hrvatskih mučenika na Udbini.
 
- Crkva hrvatskih mučenika je simbol stradanja ali i opstojnosti hrvatskog naroda na ovome području. Zajedno s Crkvom vraćamo Hrvatsku u Europu, hvala vam na potpori. To je naš zajednički interes i posao - rekao je Milinović.

Komentara 7

Avatar florenz
florenz
07:52 26.07.2010.

To nas g.ministar Milinović ubrzano sprema za raj - na onome svijetu.

ZV
Zvonimir555
14:52 25.07.2010.

Boze, moj Boze,,,!!! Mi stvaaarno ne mozem iz ove koze...!!

MI
mikesh
07:45 26.07.2010.

e bogami vi nas,skupa s crkvom vratiste na početak 20 stoljeća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije