Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup

Milinović: U Gospiću ne vlada strahovlada

hdz (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
27.05.2011.
u 21:54

Milinović poručio Milanoviću: nećeš dobiti niti parlamentarne izbore.

Veliki predizborni skup koalicije HDZ-HSS-HSP održao se večeras u Gospiću povodom izbora za mjesne odbore koji se održavaju u nedjelju, a glavna zvijezda bio je potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Darko Milinović.

Pred punom dvoranom građana Gospića održao je poduži govor u kojem je glavnu pažnju obratio na protivnički SDP-a, ali i na isticanje mnogih uspjeha grada Gospića.

- Prozivali su nas proteklih nekoliko godina kako ovdje vlada neka strahovlada. Ne, na političkoj sceni u gradu Gospiću i u Ličko-senjskoj županiji je HDZ sa svojim koalicijskim parterima i vidjet ćemo što naši građani i birači misle o nama. Uvjeren sam u sigurnu pobjedu HDZ-a u nedjelju na izborima za mjesne odbore, kazao je ministar.

- Pozvali smo i SDP da sudjeluju u ovim izborima, ali oni su se prijavili na samo četiri od 22 liste. Vas u SDP-u ne zanima kako žive ljudi, s kojom problematikom se susreću i što im treba za budućnost, u nekoliko navrata je istaknuo Milinović dodajući kako SDP želi ukinuti njegovu županiju.

Test u nedjelju na izborima, test je za parlamentarne izbore koji slijede. Milinović će danas poručiti Milanoviću: nećeš dobiti niti parlamentarne izbore, kazao je uvjeren u pobjedu demokršćanske opcije.

 

Komentara 12

AK
akil
22:46 27.05.2011.

Nisan netko tko srlja kao guska u magli,ali Lika je bila i ostala desno od centra,i ja naravno pa se nadamo da nećemo iznevjeriti slijediti put Dr.Frane Tuđmana.Imamo Hrvatsku rekao je,pa zašto da je dajemo Yugo-nostalgičarima?

NE
nex
23:07 27.05.2011.

Ne -uopće, nemoš prdnit bez HDZ-a ! Seri neko drugom milinoviću, gori ste od centralnog komiteta. A u lici se uvijek živilo od šumske štete i mirovina-privilegija iz prošlih ratova..

PA
passat
22:43 27.05.2011.

Znaš li milinoviću da je moja županija bila jača od tvoje po hdzu ali lopovi bili sve razjebali,sad vladaju komunjare zapošljavaju svoje,daju im novce a naši obećankovići ništa sjede u saboru i boli ih k...c za nezaposlene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije