Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HDZ-ovac

Milinović odgovorio Plenkoviću: 'Jogurt revolucija? To reci svom glavnom koalicijskom partneru'

Gospić: Darko Milinović glasovao na prijevremenim lokalnim izborima
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
19.03.2024.
u 09:32

Ja nisam imao anemiju kojom bih izbjegao poziv Tuđmana za boj. Što bi Plenković dao da je na svojoj koži osjetio kako se stvara država

Bivši HDZ-ovac i ministar zdravstva Darko Milinović odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću koji je komentirao na skupu HDZ-a da oni ne izbacuju članove iz stranke, objašnjavajući zašto se na skupu pojavio bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

– Imali smo iznimku kad je Milinović autobusima došao u jogurt revoluciju pred HDZ, tu nismo imali izbora – kazao je Plenković, a tu je izjavu komentirao Darko Milinović. 

"Kaže Plenković meni, jogurt revolucija. To reci svom glavnom koalicijskom partneru. On je taj jogurt zajedno s tobom. Kad može biti toliko bezobrazan, zaslužuje i takav odgovor. Jogurt revolucija događala se pod paskom Miloševića i SDSS-a, njegova glavnog partnera, i ti nas iz Like uspoređuješ s njima. Je l' te imalo sramota? Ja sam s puškom u ruci s mnogima drugima rušio tu jogurt revoluciju dok je Plenković bio u Bruxellesu i gledao izdaleka kako se stvara država, kako ginemo", napisao je Milinović i dodao: 

 

"Što je radio Karamarku, a sada mu treba. Ejjjj Karamarko!!! Zašto me izbacio? Jer imam kičmu. Nisam mu se htio pokoriti za Istanbulsku bio sam protiv, birao sam obitelj. Pet puta je odgađao izbore u Lici jer bih ja pobijedio, a to mu nije pasalo. Bili smo u Zagrebu sa jednim zahtjevom da opet ne odgodi izbore, samo to. Ja nisam imao anemiju kojom bi izbjegao poziv Tuđmana za boj. Što bi Plenković dao da je na svojoj koži osjetio kako se stvara država. Pobjegao je i izdaleka gledao kako ginemo. I ti spominješ jogurt revoluciju? Što nisi doveo Pupovca u Lisinski? Tvom Medvedu je bliži Pupovac nego Ćipe. Sramota", napisao je Milinović. 

VIDEO Kako je kao premijer govorio Zoran Milanović o ponašanju predsjednika države

Komentara 11

DA
darwil
10:42 19.03.2024.

Rojs lijepo reće jučer u RTL-Direktu. Karamarko se ponizio, zvali ga tek toliko a nitko ga ne šljivi i da bi za njega glasala samo žena, a Milanović barem iskren

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
20:40 19.03.2024.

Lepi, lijepo si to rekao, ali neiskreno. To si trebao reći tamo negdje 2016. Vjerno si služio Plenkoviću dok ti je bilo dobro.

DO
doktorica
14:57 19.03.2024.

Interes ssds je samo novac i opet novac,pa dokle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije