Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredni izbori

Milinović: 'Na mojoj listi je 17 žena, na listi HDZ-a tek 22 posto. Sramotno!'

Darko Milinović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
23.02.2019.
u 19:29

Darko Milinović predstavio je svoju listu za predstojeće izvanredne izbore Ličko-senjske županije koji će se održati 10. ožujka 2019.

Darko Milinović predstavio je svoju listu za predstojeće izvanredne izbore Ličko-senjske županije koji će se održati 10. ožujka 2019, prenosi N1.

- HDZ će imati najgori izborni rezultat u povijesti u Ličko-senjskoj županiji, a kada sam vidio listu uvjeren sam u pobjedu liste koju predvodim ja. Ono što je možda zanimljivo, na mojoj listi ima 74 posto članova HDZ-a. Imamo više članova HDZ-a na mojoj nezavisnoj listi nego što ih HDZ ima na svojoj. O tome mora voditi brigu predsjednik stranke Andrej Plenković. Tko mu je smjestio listu i tko mu radi o glavi- kazao je Darko Milinović.

Osvrnuo se i na Istanbulsku konvenciju, ali i zastupljenost žena na listama

- Mi ne podržavamo Istanbulsku konvenciju. Stranka koja podržava Istanbulsku ima 22 posto žena, samo sedam žena na listi. Lista koju ja predvodim, imamo 55 posto žena, 17 žena i 14 muškaraca. Mi nećemo dozvoliti da se omalovažava žena, Ličanka, majka, kraljica, kako se kaže u pjesmi. Ako Plenković i predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski, ako se ne ograde, to znači da Andrej Plenković podržava diskriminaciju žene. Na mojoj listi među prvih 13 kandidata je 7 žena, na listi HDZ-a su među prvih 13, to je sramno, tek dvije žene- dodao je. 

-Ja ću dobiti između osam i 12 vijećnika, otvoren sam za sve političke opcije uključujući i HDZ jer sam spreman sve napraviti da saniramo štetu. U drugom mjesecu ide omotnica za 30 milijuna kuna za energetsku obnovu, a sljedeća je za tri godine - to je karakteristika rušenja proračuna- zaključio je Milinović.

>>Darko Milinović osvrnuo se na izbacivanje iz HDZ-a

Komentara 16

Avatar duka4
duka4
20:26 23.02.2019.

Kakve veze ima koliko ima zena? Vama kao da je netko popio mozak. Pa valjda trebaju bit kvalitetni ljudi. Nebitno muško zensko

MU
Muncimir
20:12 23.02.2019.

Ružno lice Hrvatske. Korumpiran, retardiran, grubijan, nasilan i nepismen.

SM
san.martino
09:53 24.02.2019.

Sramota si ti za cilu liku i hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije