Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor iz vrha HDZ-a

'Milinović manipulira, svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu'

Darko MIlinović s pristašama napustio Središnjicu HDZ-a
Foto: Filip Kos/PIXSELL
30.08.2018.
u 07:15

Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije s četiri autobusa došlo je u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo u vezi s procesom održavanja stranačkih izbora

Kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu jer su izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a bili i "prije njegove autobus-demokracije" raspisani za 9. rujna, rekao je u srijedu navečer za Hinu izvor iz vrha HDZ-a.

"Milinović manipulira, svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu. U tom cilju laže da mu je bilo kakav zahtjev ''ispunjen''. Izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, naime, bili su i prije njegove autobus-demokracije raspisani za 9. rujna", rečeno je za Hinu.

Izvor iz vrha HDZ-a istaknuo je i da se "predstava koju je pokušao izvesti u Središnjici HDZ-a pokazala za Milinovića neuspješnom".

Darko MIlinović s pristašama napustio Središnjicu HDZ-a
1/16

"Naglašavajući da je trijumfirao jer je ''dobio jamstvo'' da će se izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a održati onda kada su se i trebali održati, potvrđuje da je izvodio show isključivo zbog sebe, a ne, kako je tvrdio, radi uspjeha unutarstranačkih izbora za GO Gospića i 'zaštite svojih članova'", rekao je izvor.

VIDEO Darko Milinović izašao iz Središnjice HDZ-a nakon sastanka

Milinović je u srijedu navečer, ispred središnjice HDZ-a, izjavio kako su dobili jamstvo da će se stranački izbori za predsjednika ličko-senjske organizacije HDZ-a održati 9. rujna, a nakon toga je s dvjestotinjak članova stranke iz županije otišao iz zgrade stranačke središnjice. 

Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije s četiri autobusa došlo je u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo u vezi s procesom održavanja stranačkih izbora

VIDEO Darko Milinović o HDZ-u za Večernji TV

Ključne riječi

Komentara 39

VE
verica2
08:23 30.08.2018.

Koga bi sad Milinović trebao tužiti za "U tom cilju laže.............." ? HINU, Večernji ili "neimenovani izvor iz vrha"?

Avatar zajutrak
zajutrak
09:30 30.08.2018.

Dado Milinović je primitivac i takvi su pridonijeli lošem imidžu HDZa, treba otići i dati mjesto drugima, drugačijima i pametnijima i poštenijima .

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
08:32 30.08.2018.

FakeNews su hrana za stare, bezube krkanhijene, bravo Iva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije