Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTER PLAN TURIZMA
Povratak na članak

Milijunska ulaganja za turistički bum Zagorja

Krapinsko-zagorska županija najavljuje master-plan turizma do 2025. godine kojim će se potvrditi kao lider hrvatskog kontinentalnog turizma

Komentari 3

Avatar pendreck
pendreck
23:50 26.11.2016.

Zagorje je puno (jos neiskoristenih) termalnih izvora.Kladim se da bi se i dio Zagreba mog agrijati termalnim izvorima energoje i imati desetke bazena besplatno grijanom vodom...

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
07:38 27.11.2016.

Bravo Zagorci to je jedini nacin da se maknemo sa mrtve točke za bolju buducnost naseg pet Zagorja . Zagorje raspolaže sa bogatim blagom kojeg treba iskoristiti za dobrobit zagorja. I ja ću se pobrinuti za to da Zagorje uspijeije u toj inicijativi sa Kinom.

VL
SO
sokreta
09:36 27.11.2016.

bravo! konacno malo mudrosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.