Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoralna ponuda

Milijunska ponuda za memoare o intimnom životu Tonyja Blaira

carol
20.09.2010.
u 19:00

Carol Caplin, nekadašnja seks-guruica obitelji Blair, koja je s njima odnos održavala 10 godina, navodno zna sva tajne njihova intimnog života.

Bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira možda ne zabrinjavaju optužbe da je zemlju nepotrebno uvukao u afganistanski rat, vjerojatno ne haje ni za to što su ga nekoliko puta civilni aktivisti, poput novinara Davida Cronina, pokušali uhititi zbog ratnih zločina u Iraku, ali zasigurno mu nije svejedno što kani uskoro učiniti javnosti gotovo nepoznata Carole Caplin.

Zna sve tajne

Punih deset godina ta je bivša “egzotična plesačica” s bračnim parom Blair gajila vrlo prisne odnose, bila im je svojevrsna seks-guruica. Ta je žena na privatni život Tonyja i Cherie Blair imala toliki utjecaj da im je svojedobno prepisala i režim seksualnih odnosa iz kojih je začet i Leo, najmlađi sin nekadašnjeg prvog britanskog bračnog para.

– Carol je upoznata sa svim detaljima Blairova seksualnog života, čak je organizirala i seanse gospođe Blair s Jackom Templom, spiritistom koji kristalima priziva duhove iznad posude s odrezanim nožnim noktima – tvrdi za Daily Mail dobar poznavatelj prilika. Usto, četrdesetsedmogodišnja Caplin na susretima je od svojih sljedbenika zahtijevala da se skinu potpuno goli te da joj do u detalj ispričaju kakav im je seksualni život. Stoga poznavatelji prilika s pravom vjeruju da Caplin poznaje i tajne bračnog para Blair.

Financijski problemi

S Blairom je bila u tako prisnim odnosima da ga je masirala u Downing streetu nazivajući ga odmila Toblerone.

Dok je Blair obnašao dužnost premijera, mogao se uzdati i u diskreciju Carol Caplin, no vremena su se promijenila. Caplin je već neko vrijeme u financijskim teškoćama, a sada je pristigla ponuda vrijedna milijun funti da napiše svoje memoare, koji bi Blairovima mogli donijeti neugodnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije