Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko jačanje vojne industrije

Milijuni iz EU fondova prvi put idu za proizvodnju streljiva. Što to znači za projekte u Hrvatskoj?

04.05.2023.
u 20:24

Hrvatska se našla među državama članicama koje su javile da imaju kapacitet za proizvodnju 155-milimetarskog streljiva

Komentara 8

BI
billynik
23:32 04.05.2023.

Gdje su sad sve one Udruge, organizacije, Instituti, civilna društva, zeleni, crveni i žuti koji su se u sve miješali a sad šute, ni A. Ako vam do sada nije bilo jasno za koga su radili i tko ih je plaćao nadam se da ste barem to shvatili. Ako ni to nije dovoljno uvjeren sam da će te shvatiti kad vas ili vaše dijete pozovu da branite Ukrajinu tj. "demokraciju" što god to značilo.

EJ
ejStef
20:46 04.05.2023.

To je tako, uništili smo vojnu industriju počevši tamo od 2000. godine. Slušali smo "prijatelje" kojima je primarno bilo prodati svoje, a za to je trebalo uništiti ovo što postoji ovdje. A i njima se više sviđala ideja Srbije kao vojne sile koja ima primat u regiji... Sada smo došli do toga da npr. jedna BiH ima više tenkova i helikoptera od Hrvatske... No, niti EU nije puno bolje prošla, politika je ulagala novce u civilno društvo i socijalu, umjesto u proizvodnju, a tu je vojna industrija najgore prošla... Sada pak EU ulaže kapital u vlastite pogone, neće ulagati u Hrvatsku, a mi sami nemamo novaca za pokrenuti novo, dok je staro devastirano...

DV
domagoj_vidosavljevic
06:18 05.05.2023.

Mislim da nije Hrvatska već Zvonko Zubak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije