Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPA IM PRIJETI

Milijuni iz EU fondova curili Orbanovom zetu? Zbog korupcije Mađari mogu izgubiti milijarde, evo što će napraviti

20.09.2022.
u 13:56

Europski istražitelji iz OLAF-a vodili su istragu zbog sumnji u namještanje cijena i namještanje natječaja tvrtki koja do 2009. uopće nije imala prihode. No, mađarske su vlasti – po sličnom receptu kao i kad je hrvatsko pravosuđe tražilo direktora MOL-a Zsolta Hernádija – povele vlastitu istragu, utvrdile da je sve čisto i da nema kaznenog djela te nastavile financirati projekt samo novcem iz nacionalnog proračuna, ne više iz fondova EU.

Komentara 47

GL
glištun
14:25 20.09.2022.

Kod nas poštenije!?

DU
Deleted user
14:50 20.09.2022.

Ljevica u sluzbi rusenja svakoga tko zastupa ideje nacionalne drzave. Sve je upregnuto u globalisticku politiku od jadnih stakorcica novinara do stakorcica politicara...

KI
kiselovrhnje
14:26 20.09.2022.

Znamo da to nema nikakve veze sa korupcijom i "vladavinom prava" jer da je to tako onda Hrvatska ne bi dobila centa iz EU fondova pod HDZ-ovom kriminalnom vlasti. Naravno da se tu radi o klanjanju europskim birokratima i njihovoj agendi s cime HDZ nema problema sve dok imaju pristup neometanoj pljacki hrvatskih gradana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?