Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'milijunaši za čovječanstvo'

Milijunaši traže: Oporezujte nas više! Jesu li filantropi ili licemjeri?

25.05.2021.
u 14:09

Lovrinčević: Nakon krize bogatima će ostati bogatstvo, a siromašnima dugovi. U Hrvatskoj ni porez vlasnicima nekretnina nikad nije prošao

Komentara 13

KR
kristov
14:41 25.05.2021.

Ako se bogastvom smatra stan kuća, ovisno o afinitetima, koja je plaćena najčešće kreditom iz već oporezovanog dohotka, u izgradnji plaćenim PDV-om na materijalu i uslugama, plaćenim ogromnim komunalnim i vodnim doprinosom, e pa što biste još htjeli, kožu mi zguliti. Za nju ćete morati se boriti i doći na megdan na moj prag! A tu niste sigurni u pobjedu. To jest "bogastvo", teško stečeno i uz predhodnu namiru svih, koji u naravi za mene ništa ne čine, niti mi što predstavljaju. Gradi bando, gradi bulumento uhljebnička komunistička, radi, žrtvuj se, nije više 45. pa ćemo otimati kako nam se svidi ..

RA
radijatori
15:04 25.05.2021.

Opet netko želi na mala vrata uvesti porez na nekretnine u Hrvatskoj, da bi mešetari mogli legalno opljačkati narod. Ne, nije tu riječ o "bogatima s mnogo nekretnina", to je minoran dio vlasnika nekretnina u Hrvatskoj, nego o običnim ljudimaa koji su sebi izgradili kuće žrtvujući se cijeli život za to. Kao i nasljedstvu koje su ljudi ostavili u manjim sredinama, ne zato što su lijeni, nego što su morali tražiti egzistenciju drugdje.

NE
neboiznadzagreba2
15:10 25.05.2021.

Porezi su ekonomska kategorija, pravednost općeljudska. Filantropi su licemjeri. Moć koja proizlazi iz bogatstva prevelika je, porezi to ne mogu riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije