Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna priča

Milijun lampica zasvijetlilo u naljepše okićenom dvorištu

lampice (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/13
03.12.2010.
u 08:35

Nada i Zlatko Salaj iz Grabovnice pokraj Čazme i ove su godine svoje imanje osvijetlili s milijun lampica. Šarena rasvjeta ponovno oduzima dah.

Ključne riječi

Komentara 9

MU
mala ulica
08:40 04.12.2010.

Vrlo lijepo. Djeluje čarobno. Djeca svih uzrasta bi sigurno otvorenih ustiju uživala u magičnoj atmosferi. Zamislite da se takav parkić nalazi u vašem gradu, ja bih poveo moju djecu tamo u šetnju.

OB
-obrisani-
14:52 05.12.2010.

Ju! Što je lepo. Ju! Što je krasno. Ako je ovo hrvatima ovako masovno em lepo, em krasno, šta se onda čudite što je turbo folk međ` Hrvatima toliko popularan. Pa i turbo folk, i ovo, dolaze iz iste estetske \"škole\".

OB
-obrisani-
11:23 04.12.2010.

K\'o u bajci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije