Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO SE POPILO NA LITRE ALKOHOLA

Milijarderi u dubrovačkom klubu odbili platiti račun od 50.000 eura, pa završili na policiji?

Jahta šeika Hamdana bin Zayeda bin Sultana Al Nahyana
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
11.06.2019.
u 08:23

Ni iz policije, niti iz samog kluba nisu željeli potvrditi informacije o navodnom događaju

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al-Nahyan, a koju koristi i njegov sin Mohammed bin Salman.

Kada se jahta vezala u Gružu, navodno su svi otišli u jedan klub. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese po klubu skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo na litre alkohola sve dok nije došao račun od 50 tisuća eura.

Kako je za Dubrovački dnevnik rekao sugovornik koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman, jedan iz društva koji je trebao platiti račun odbio je platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija. Policija je mlađeg muškarca privela u postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je bio veći od 375 tisuća kuna.

Ni iz policije ni iz samog kluba nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik.

Ključne riječi

Komentara 39

PT
Ptica_
12:02 11.06.2019.

Slučajno sam vrlo dobro upoznat s ovim načinom poslovanja. Naime, dok sam studirao, radio sam kao DJ u jednom takvom klubu u blizini Zagreba. Shema je slijedeća: gost uđe i sjedne, a u trenutku se kraj njega stvore dvije ljepotice i pitaju je li slobodno, te odmah za njima stiže i konobar. Ako gost nije vrlo oprezan i svjestan da se radi o kriminalnoj rupčagi, vrlo brzo će ostaviti novca koliko prosječan čovjek ne uštedi za cijeli život. On toga uopće neće biti svjestan, jer računi se svode tek na kraju noći. Djevojke piju jeftine šampanjce (isključivo to) koji se naplaćuju po 200 kn za duguljastu čašicu veličine napršnjaka. Cijela boca je nekoliko tisuća eura, ali to gostu nitko ne kaže, a mnogima bude neugodno pitati u društvu šarmantnih djevojaka. Pića se naručuju nemilice, a kako se ne bi napile, djevojke većinu pića zapravo kriomice prosipaju na debele sagove po podu separea. Djevojke su vesele i koketne i naučene da stvore opuštenu atmosferu s malo slučajnog dodirivanja koljenima ili rukama pri gestikulaciji. Uglavnom, kako sam tamo radio i poznavao više tih djevojaka, naslušao sam se mnogih priča. Naši domaći ljudi, znali su ostaviti više desetaka tisuća eura u jednoj noći. Sve na potpis, platit će poslije. Kasnije naravno je druga priča i nastupaju razbijači i utjerivači duga, kamate itd. tako da svi oni na kraju i plate, neki su morali i djedovinu prodavati radi toga. Radi se o najgorem obliku kriminala i prevare i velika je sramota ako se ovo kod nas radi turistima.

PR
prajdali100
09:20 11.06.2019.

50 tisuća eura !!! Jesu li im i zrak zaračunali ?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:06 11.06.2019.

50.000 eura? Valja vidjeti račun, pa onda komentirati. Balkanska posla, još od doba olimpijade u Sarajevu, kad su Kirku Douglasu naplatili ćevape 500 dolara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije