Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN U BOLNICU
Povratak na članak

Milijarder i seksualni prijestupnik Epstein pronađen ozlijeđen u ćeliji

Ne zna se kako je ozlijeđen.

Komentari 5

Avatar mofo
mofo
12:16 25.07.2019.

Haha zaprijetio je da uz nagodbu za manju kaznu otkiva tko je od elite koristio njegove "usluge" na otoku, pa je malo poplavio sam od sebe u celiji.. hahha e moji "novinari" pa bas nista ne istrazujete niti zakljucujete... u jednoj recenici je on napastovao "zene", a kasnije su to "zene" od 14g, sta vam to znaci? A povijest njegove pedofilije i osuda, toga isto nema? A koliko je puta Clinton putovao na otok, nema? Glavno da ste trumpa masnim slovima napisali...

VL
XA
xaron
17:05 25.07.2019.

@vlasko....Da osudjen je prije 10 godina i registrovam (sudski) kao sexualni napasnik. Osudjen je na 18 mjeseci a odradio je 13 i to tako da je svaki dan išao na posao. Zato je neki dan Sekretar (ministar) podnio ostavku pod pritiskom Trumpa.

VL
MA
Marsijanac
23:31 25.07.2019.

Cionisti posvuda....................

VL
DU
Deleted user
08:50 25.07.2019.

On nije "seksualni prijestupnik " jer nije osuđen… Tek kada to bude, morete tak pisati!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.