Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milijan Brkić zasad neće ostati bez zvanja diplomiranog kriminologa

Takva je odluka navodno donesena jer je utvrđeno da je Brkićev rad djelomično, a ne u cijelosti, prepisan pa stoga nije bilo osnove da mu se oduzme zvanje, već se išlo na blažu varijantu i Brkiću je dana druga šansa.
15. srpnja 2016. u 00:13 39 komentara 5932 prikaza
Naslovnica
Foto: VL

Zamjenik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milijan Brkić neće ostati bez zvanja diplomiranog kriminalista, ali u roku od godinu dana mora napisati novi diplomski rad. Neslužbena je to informacija o odluci tridesetočlanog Stručnog vijeća Visoke policijske škole koje je nedavno imalo sjednicu o “slučaju Brkić” i njegovu plagiranju diplomskog rada na Visokoj policijskoj školi.

Takva je odluka navodno donesena jer je utvrđeno da je Brkićev rad djelomično, a ne u cijelosti, prepisan pa stoga nije bilo osnove da mu se oduzme zvanje, već se išlo na blažu varijantu i Brkiću je dana druga šansa.

Odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić kaže da pisanu odluku Stručnog tima koji se sastao 8. srpnja još nije dobio. No i do njega je došla neslužbena informacija o odgodi od godinu dana. Kad dobije pisani otpravak, Farčić najavljuje upravnu tužbu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg izdvajamo i ove teme:

>> Zašto se HNS boji uspješne Mrak Taritaš

>> Plenković će HDZ voditi iz Bruxellesa ako izgubi izbore?

Ljetna panorama:

>> M. Karanović: Snimka zločina Škorpiona u Srebrenici motiv je za moj film

>> OPG Berislav Brestovec: Mirisni bregi lavande nikli kraj Zagreba

>> U Vatikanu su zavidni opusovcima na vezama s papama

Naslovnica | Autor : VL Foto: VL

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • cicibela:

    U našim medijima rade samo veliki umjetnici. Jer treba zbilja biti veliki virtuoz, pa ne objaviti niti jednu SDP-HNS aferu. Nikoga ne zanima zašto je Milanović išao na obavijesni razgovor u policiju, kome je Jakovina dodijelio milijune iz EU fondova, ... prikaži još! kako se financira SDP, ko je Mesiću "poklonio" milijune za stanove... Da slobodni mediji... ha ha ha

  • vadis:

    Kadija te tuzi kadija te tuzi. Zalosno i sramotno za Hrvatsku.

  • misho32:

    očito je da vam jako smeta Brkić pa mu izmišljate afere . Smiješna je to afera sa navodno prepisanom diplomskom radnjom . Kako to da je to jedini slučaj da je netko prijaljen za takvu stvar . zar toga nema ... prikaži još!a više ili je to isklučivo kriterij za Brkića koji je opasan kao tajnik HDZ-a