Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPLJANJE SREDSTAVA

Humanitarna akcija za šesteročlanu obitelj iz BiH

Foto: Facebook
23.06.2017.
u 23:09

U dogovoru s obitelji, Brkić i "Veronikin rubac" pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za poboljšanje uvjeta života i za kupnju traktora

Milijan Brkić objavio je na svojem Facebook profilu da su on i udruga "Veronikin rubac" pomogli šesteročlanoj obitelji Bjelkanović te je pozvao sve da se uključe.

- U popodnevnim satima sudjelovao sam na svetoj misi u svetištu Svetog Ivana Krstitelja u Podmilačju kraj Jajca. Mjesto je to na kojem se i danas osjećaju tragovi bogate povijesti, ali i mjesto istinske molitve i vjere. Podmilačje je jedno od najvećih svetišta u Bosni i Hercegovini, u kojem se mole i vjernici drugih vjeroispovijesti

Iznimno sam sretan jer sam današnji blagdan Presvetog srca Isusova proveo u Ivanjskoj kraj Banja Luke i što sam na poziv tamošnjeg Udruženja građana „Veronikin rubac“ malim dijelom mogao pomoći šesteročlanoj obitelji Bjelkanović sa četvero malene djece jer nikada ne smijemo zaboraviti da svojim konkretnim djelima svoj život podredimo potrebitima, napisao je Brkić.

U dogovoru s obitelji, Brkić i "Veronikin rubac" pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za poboljšanje uvjeta života i za kupnju traktora budući da se obitelj bavi poljoprivredom.

Komentara 1

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
10:10 24.06.2017.

Lijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije