Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesor upozorava:
Povratak na članak

'Političko Sarajevo ponavlja slične pogreške Beograda pri raspadu Jugoslavije'

Osramotio se kanadski politolog bošnjačkih korijena. To se radi kako bi se zaustavile izmjene Izbornog zakona

Komentari 48

IB
ibiza
12:28 03.10.2017.

samo dalje pa ce vise razloga biti za rspad...bravoooooo

VL
NE
Neonacionalist
13:22 03.10.2017.

Ukratko za BIH postoje samo dvije moguće solucije raspleta u budućnosti , prva je da će ona s vremenom postati nacionalna država Bošnjaka u kojoj će Srbi i Hrvati koji imaju svoje nac.države izvan BIH biti svedeni na nac.manjine a a druga je da će se BIH raspasti na tri dijela ili možda samo dva , treće realne solucije zapravo nema osim neralnih iluzija . U međuvremenu će to biti jedna nefunkcionalna država u stanju ni rata ni mira i nekakvog statusa quo dok se ne dogodi prva ili druga solucija .

VL
KA
Karizma
13:21 03.10.2017.

Hrvati ali i Srbi naprosto moraju traziti samostalne drzave ili ce biti pregazeni muslimanskim natalitetom.Stvarni cilj muslimanskog i turskog rukovodstva je cijela bosna.Srbi su zemlje jedinaca a tako i Hrvati a muslimani poticu rađanje samo zbog vecine u bosni.Samo je pitanje godine kad ce se to dogoditi a srbi i hrvati se moraju ujediniti bez obzira na povijest jer ce biti istjerani iz bosne

VL
DU
Deleted user
12:56 03.10.2017.

Ja sam skriven adut frau Merkel ali ne znam kolko se njoj može vjerovati ? I dalje ću promovisat region no Hrvati se nedaju !

VL
KA
kamenjar0404
19:31 03.10.2017.

Sarajevo,odnosno tzv.bosnje misle da je cijela BiH i ono sto je u njoj,njihovo vlasnistvo,u sto ih moramo uvjeriti da nije tako !!!! A ovaj udbas prica gluposti tamo,ovamo jer mu je bilo najbolje u Jugi !!!!

VL
SE
Sejo
15:51 03.10.2017.

– Ne ulazeći u konkretna rješenja, pitanje nebiranja političkih predstavnika drugima glasovima brojnijih nacija jest par excellence važno političko pitanje. Pritom se ne radi o tome da Hrvati biraju Hrvate, nego da imaju pravo izabrati koga hoće za svoje političke predstavnike. ovo je rekao Lasic ,sto nema veze sa onih sto Kresic pokusava da predstavi da je Lasic rekao.Treba svaki covjek u BiH da glasa za koga hoce ne samo za jednunaciju.Pa za koga ce glasati Romi,Jevreji i ostali,znaci da oni nemaju pravo da glasaju,to hoce HDZ,cisti fasizam

VL
SE
Sejo
15:02 03.10.2017.

Jos jedan antiBiH text ratnog huskaca Zorana Kresica,koji to radi vec godinama.Najgore je sto mu to mnogi Hrvati vjeruju.Kresicu ,kada ponovo bude na hiljade mrtvih,poklanih silovanih ,stotine hiljada projeranih ,ti ces biti kriv.Ti si taj koji laze i navodi Hrvate ratuju da otmu nesto sto pripada nekom drugom a ti ih ubjedjujes da pripada njima i da to treba da vrate.Kad djeca budu umirala od bombi ti ces biti krvi,kad ubice shvate da su prevareni i budu vrsili samubistva.ti ces biti kriv jer si ih svojim lazima naveo da to rade ybog patrotizma.Ali tebe nece biti sramota ,jer ti stida nemas ,ti si obicna prodana dusa,

VL
MX
Mister X
21:54 03.10.2017.

– Svi se slažu ovih dana kako je ostanak Angele Merkel na kormilu Vlade SR Njemačke dobar znak i za Europu i za zemlje “zapadnog Balkana "Diktatorica nam je poznata... """ I koristi nema više nikakve od njih . Nezaposlenostost ista , Izbjeglice problem , Manje šanse i van a unutra smo teže i lošije svuda na Balka niji ,

VL
KI
kit1772
05:45 04.10.2017.

kao bosanac koji je uvjek bio za cjelovitu bosnu kao i vecina hrvata pa cak i onh 90ih, vec odavno govorim da je ovo sto SDA radi sa bosnom ista ona stvar koju je srbija radila sa jugom. pod krinkom cjelovite bosne se stvara u stvari bosna koja treba biti "gradjanska" u onom smilsu da muslimani a samim tim i SDA trebaju da imaju najveci biracki dio. u toj i takvoj bosni niti srbi pa niti hrvati niti mogu niti hoce da budu. tako da je najveci problem ove bosne postao SDA i oni koji ih podrzavaju. Dodik samo kaze vidi sta se radi u federaciji i srbima sve jasno. Samo treba da se ode na aerodrom u sarajevo i da se vidi ko im dolazi svaki dan. ja sami bio u Julu i vidio sam svojim ocima kako ispred mene 5 zamotanih prolazi pasosku kontrolu a da niko ni lice da im pogleda. Sve je to u redu da su muslimani stvarno za onu bosnu koja je jednaka svim gradjanima. ali ne moze se to biti i glasati za SDA cija je politika sve samo ne ocuvanje one stare Bsone u kojoj su svi narodi jednaki. nazalost sami muslimanui ce da plate najvecu cijenu ako se ovo nastavi. Na njima je da se ova Bosna spasi jer kao vecinski narod dokle god oni budu davali glasove svojim radikalima tako ce da rade i srbi i hrvati kao protuteza. KAd oni prestanu tako ce i ostali da se sve vise odmmicu od politike a sve vise prema ekonomiji. Mulsimani kritizuju srbe a i oni lazu do besvjesti o dogadjanjima u bosni i stvaljaju se u mjesto zrtve cak i kada su oni bili ti koji su napadali.

VL
LA
Lazov
17:56 03.10.2017.

Bosna Srbiji i zavrsena prica.

VL
DU
Deleted user
12:30 03.10.2017.

Naprđivanje !

VL
Avatar sidhara
sidhara
13:33 03.10.2017.

A sto se vi gospodine,iz svoje male, siromasne i pred bankrotom drzavice, javljate i krojite politiku 500, odnosno 700 milijuna gradjana u Europi? Tko vas uopce dozivljava? Kakvo prosirenje EU i trpanje tih katastrofalnih Balkanskih zemalja u Europsku uniju, 20 miliona katastrofalaca na Balkanu? Znati li vi kakve su to zemlje, koliko terorista imaju na terenu i sto sve od kriminala i sverca prolazi tim prostorima? I to mislite trpati nama ovamo u civilirane zemlje zapadne Europe, gdje djecica sa masnicama u kosi trckaraju po parkovima, da nam ti vukodlaci slobodno setaju po Europi? E Bogami necete taj film gledati, boriti cemo se svim silama da se to nikada ne dogodi. Vi ne samo da smijete ulaziti u Europsku uniju, nego morate bodljikavu zicu podici oko sebe i ne pomisljati ni u ludilu da se pomijesate sa civilizacijom. Sta cemo mi raditi za vas, uzdravati vase propale i kriminalne zemlje, a vi da se koljete za svoje zastavice i za svoje bolesne fix etnicke ideje. Mars u dzungu i zaboravite na zapadnu Europu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:59 03.10.2017.

Nemogu to domoljubi shvatit oni su već uzjahali magare misleći kako buju uz AfD krenuli pokoriti Europu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.