Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KNJIGA
Povratak na članak

Komisija o Stepincu zbližit će Katoličku i Pravoslavnu crkvu

Autor knjige rekao je da osjeća odgovornost da progovori o izvoru kleveta kojima se ocrnjuje svijetli lik bl. Alojzija Stepinca

Komentari 33

BA
bakulušić
14:52 15.10.2015.

Zahvaljujući još jednom mučeništvu blaženog Alojzija, istina će početi izlaziti na svjetlo dana. Tada će mnogima biti neugodno. Naravno, samo onima koji imaju obraze. Neki će, nažalost, umrijeti u zabludi koja im je utisnuta u um i srce.

VL
Avatar pora
pora
16:12 15.10.2015.

istinske crkvene bozije sluge pravoslavne crkve dobro znaju i postuju lik i dijelo alojza stepinca.... politicki popovi su druga prica !!

VL
Avatar tnin
tnin
20:51 15.10.2015.

Sa srpskom sotonističkom crkvom koju vode četnički fašisti nema zbližavanja.

VL
CR
CROLINDA
11:16 16.10.2015.

"blago" onom ko se s njima zbliži - nikada se oni neće promijeniti kad - nikad baš nikad - ni promijeniti ni priznati istinu ni postiditi za zlo i laži

VL
MA
mađar
09:04 16.10.2015.

Lakse ce doci do podataka da ih okradu i ponovno uniste ,odnosi se na crkve Izgleda da papa Franjo konzumira svakodnevno vrganje ,ali one koji nisu jestivi.Mozda ce dati prijedlog da se svetim proglasi Draza i Ratkec Mladic.Nikad se ne zna. Jos ce nam prote odredjivati kad smijemo disati.

VL
DU
Deleted user
05:34 16.10.2015.

Vjernik sam ali ovaj Papa mi je čudan i nejasan oko mnogih stavova. Oko gay brakova i sto stvari. To nije potrebno vjernik nije lako biti kome je tesko neka i nebude.

VL
DE
demokršćanin
22:03 15.10.2015.

Blaženi Alojzije Stepinac bio je mučenik za života a sada "zahvaljujući" papi Franji postaje mučenik i nakon smrti.Čudne su ideje sadašnjeg pape o ekumenizmu.Ne čudim se njegovim odlukama jer dolazi iz drugog svijeta,ali se čudim da mu njegovi savjetnici ne ukazuju na pravo stanje stvari ili možda ga ispravno savjetuju ali ih on ne sluša ili je to neka druga igra.Sumnjam da će Blaženik biti proglašen svetim za vrijeme ovoga pape,ali dugo smo čekali i proglašenje Blaženim.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
20:56 15.10.2015.

hoce,duso, hoce

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:34 16.10.2015.

Ovo je jedna od najnaivnijih izjava koje sam pročitao u posljednje vrijeme. Autor knjige vjerojatno živi u nekom svom svijetu s nekim posebnim očalama kroz koje mu pogled u svijet izgleda skroz ružičasto.

VL
MA
Malenkost
21:36 15.10.2015.

Crkve !! Blagoslivali ubojice Katolicki Ustase Pravoslavni Cetnike! I da oni nadu zajednicki jezik? Ha ha ha.. ha ha! To je Vic!! Biskupe mons. Mile Bogoviću zasto niste ponovno - nakon pada Komunizma- otvorili sudaki postupak s kojim bi se nedvojbeno za javnost dokazala nevinost Kardinala Stepinca te sva dokumentacija i prilozeni dokazi dala na uvid javnosti. Dakle potpuna Transparencija vam ne odgovara- loviti u mutnom i dalje kao i u cijeloj crkvenoj povijesti- treba sljepo vijerovati !!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:09 15.10.2015.

Komisija o Stepincu zbližit će Katoličku i Pravoslavnu crkvu u nastojanju da skuže je li on sa okupatorima surađivao kao nevini vitez i podržavao spremanje ljudi u Jasenovac na nevini viteški način.

VL
DU
Deleted user
15:14 15.10.2015.

svi krvoloci iz redova crkve koji su imali krvave ruke do lakta u srednjem vijeku su proglašeni svecima.jadan je bog sa takovim svecima . po toj formuli možemo komotno razmišljati kak ćemo dati nobelovu nagradu za mir sa zakašnjenjem paveliću i hitleru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.