Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKULARIZACIJA I ATEIZACIJA

Milas: Kako mlade vratiti u crkvu, pitanje je za 'milijun dolara'

15.08.2023.
u 11:04

Hrvatska zapravo slijedi trendove koji postoje u zapadnim zemljama. Spomenut ću dvije najznačajnije, a to su SAD i Velika Britanija, kaže sociolog dr. Ivica Maštruko

Ključne riječi

Komentara 22

ŹI
ŹIVAC
12:07 15.08.2023.

Išao ne išao u crkvu krađa i prevara je i po civilnom i kanonskom pravu nepoželjna pojava. Razmjeri su veliki. E, sad, ako “svi” kradu koja je razlika u tomu da si vjernik ili nevjernik! Valjda vjernik misli da će mu biti oprošteno a nevjernik misli da ga neće uhvatiti! Dakako, i jedni i drugi vjeruju da su “pošteni”!

Avatar kenshi
kenshi
12:25 15.08.2023.

Mladi i stari će se vratiti u crkvu kada crkva počne propovjedati o aktualnim opasnostima koje nam prijete i kako se oduprijeti tim podvalama. Mnogim ljudima treba pomoć kako bi otvorili oči i odbacili konformizam, pohlepu, ravnodušnost i sebičnost.

ZP
Zabranjen pristup
11:32 15.08.2023.

Pitanje je pogresno,trazi se krivac u mladima. Trazite propuste u crkvi i mjenjajte ih od pedofilije,pohlepe idt.. kad to rijesite ovo ce se pitanje samo odgovoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije