Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Milanu Vanđuri uručeno odličje grada Szentlorinca

odličje
VL
18.08.2012.
u 11:39

Zastupničko vijeće Samouprave grada Szentlorinca, prepoznalo je iznimne rezultate tih aktivnosti, visok stupanj entuzijazma i maksimalnu posvećenost provedbi prekograničnih projekata

Na svečanoj sjednici grada Szentlorinca u Mađarskoj, Milanu Vanđuri tajniku HGK – Županijske komore Virovitica, u petak 17. Kolovoza 2012.god., uručeno je odličje grada Szentlorinca „Nagrada za međunarodne odnose grada Szentlorinca“, koje mu je dodjelilo Zastupničko vijeće Samouprave grada Szentlorinca.

Intenzivne i dinamične aktivnosti HGK – Županijske komore Virovitica i njenog, kako piše „Hrvatski glasnik“, tjednik Hrvata u Mađarskoj, još u broju od 21. listopada 2010. god., „neumornog Vanđure, poznatog među mađarskim gospodarstvenicima, pogotovo u županijama Šomođi i Baranja“, u promociji gospodarstva Virovitičko- podravske županije i Hrvatske i aktivnostima vezanim uz povećanje međusobne gospodarske suradnje i vanjskotrgovinske razmjene, od Barcsa do Budapesta, u Mohacsu, Pecsu, Szentlorincu, Szigetvaru, Kaposvaru, Nagyatadu, Nagykanizsi, Szekesfehervaru i dr., prepoznate su od samouprave grada Szentlorinca u Mađarskoj.

Na svečanoj sjednici, uz laureata Milana Vanđura, bili su nazočni i Ljiljana Pancirov generalna konzulica Republike Hrvatske u Pečuhu, Ivan Slamić predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, te ostali predstavnici političkog, gospodarskog i kulturnog života Szentlorinca i Mađarske. Milan Vanđura, tajnik HGK – Županijske komore Virovitica, zahvaljujući na uručenom odličju, izjavio je da on to doživaljava kao istovremeno priznanje i svim djelatnicima HGK – Županijske komore Virovitica, odnosno HGK u cjelini.

Zastupničko vijeće Samouprave grada Szentlorinca, prepoznalo je iznimne rezultate tih aktivnosti, visok stupanj entuzijazma i maksimalnu posvećenost provedbi prekograničnih projekata, u suradnji s javnim i gospodarskim institucijama u Mađarskoj, naglasila je, čestitajući Vanđuri i Županijskoj komori Virovitica, Ljiljana Pancirov generalna konzulica RH u Pečuhu u Mađarskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije